12 yıldır hizmetinizdeyiz sitemizde bulunan ürünler hızlı kargo olarak gelir.

Ürünlerimiz aynı gün yada en geç 2 gün içinde teslim edilir istanbul içi olmak üzere kurye gönderimi de ekstra sağlıyoruz kargo istanbul içine 1/2 gün diğer tüm şehirlere en geç 2 gün içinde ulaştırıyoruz. İletişim olarak bizleri telefondan dilediğiniz zaman arayabilir whatsapp hattımızdan dilediğiniz zaman yazabilirsiniz daha kaliteli bir yaşam için sorunlarınızı giderir sizlere en kaliteli hizmeti sunarız.

GOLDEN LOVİTA: Bayan istek artırıcıdır kimyasal içermez aç veya tok karna kullanılabilir. Çay bardağına 7 su bardağına 12 damla damlatılır. Etkisini 20 dakika içerisinde gösterir. Sadece hamile bayanların kullanımı yasaktır. Bitkisel karışımdır. Yan etkisi yoktur

DELAY 48000 SPREY: Almanya'dan ithal edilmiş bir üründür.45 ml'dir. İlişkiye girmeden 10 dakika önce kullanılır. İçinde bulunan E vitamini cildi besler. Bitkisel karışımdır yan etkisi yoktur.

MAXİMUM SEXUAL: Bayan azdırıcı damladır bu ürünün daha çok tercih edilmesi etkisinin 6 saat sürmesidir. 24 saatte bir kullanılır. 5 damladan fazla  damlatılmaz ilişkiden 15 dakika önce kullanılır. Bitkisel üründür yan etkisi yoktur.

Sipariş vermek için siz de hemengizlial.comu ziyaret edebilirsiniz.