Klima Servisi ve Önemi

Klima, sıcak ve soğuk hava ihtiyacı istenilen ortamlarda kullanılması amacı ile üretilen, ortamın sıcaklığını azaltmak, fazla nemini almak, bulunulan mekana taze hava sağlamak için meydana getirilmiş mekanizmalardır. İnsanlar yaşadıkları ortamlarda sıcaklığın istenilen düzeyde olmasını tercih eder ve o şekilde rahat ederler. Sıcaklık ayarının da kendi istekleri doğrultusunda gerçekleştirilmesi tercih ettikleri bir yöntemdir. Bu nedenle klima ve sistemleri kullanım açısından oldukça fazla tercih edilen araçlar grubunda yer almaktadır. Klima ve sitemleri ile bağlantılı olarak hayatımızda yer alan bir de klima servisleri bulunmaktadır.

Klima servisi ağırlıklı olarak teknik servis olarak algılanmakta ve ihtiyaç duyulduğunda ya da arıza durumunda akla gelen bir ekiptir. Mevcut olan sorun ya da sorunların çözümünde ve planlanmasında, teknik açıdan destek verme amaçlı çalışan ekipler, aynı zamanda klima sistemlerinin hem kullanan kişiler de hem de kullanılan alanda sağlıklı bir işlerlik kazanması içinde destek veren bir çalışma prensibe sahiptir. Genel olarak gelen talebe ve isteğe göre hizmet veren ekipler, aynı zamanda periyodik bakımlar konusunda da hassasiyet göstererek, müşterilerini bilgilenmekte ve yardımcı olmaktadır. Klimayı almış olduğunuz firmalara bağlı çalışan ekipler her zaman sizin yanınızda olmakta ve ihtiyaç anında, ister telefon ile ister mail yolu ile ulaştığınız servis elemanları, en kısa ve en uygun zamanda sizleri ziyaret ederek sorununuza çözüm olmaktadır. Klima kullanılan alanda hava sıcaklığının istenilen düzeyde olması kadar, aşırı nem oranında rahatsız edici boyutta olmaması istenilen bir durumdur. Özellikle alerjik sorunları olan kullanıcılar için üretilen anti alerjik fonksiyonlu ürünlerin, tam randımanlı olarak çalışarak, havayı temizleme özelliğine sahip olması da tercih edilen özellikler arasında yer almaktadır. Klima kullanılan alanda nem oranının beklenilen düzeyde olmaması durumunda insan hareketlerinde yavaşlama, aşırı terleme, sıkıntı gibi belirtiler baş göstermekte, bu durumda klima kullanıcılarını rahatsız etmektedir.

Klimalandırma ya da bir diğer adı ile iklimlendirme işlemlerinin istenilen düzeyde olması ve cihazı kullanıcıların rahatlıkla ayarlayabiliyor olması klima servisi tarafından sağlanmakta, ayarlama esnasında anlatılarak, ayrıntılı bir şekilde gösterilmektedir. Herhangi bir hatalı hareket ya da kullanamama durumunda ise, ekipler tarafından gerek birebir gerekse telefon yardımı ile acil destek verilmektedir. Klimalar insan hayatını kolaylaştıran, rahatlatan, konforlu bir hayat imkanı sunan cihazlardır. Eskiden lüks olarak görülen cihazlar günümüzde ihtiyaç haline gelmiş ve hemen hemen her evde yerini almıştır. Günümüzde özellikle çok çeşitli marka ve fonksiyonlarda çalışan klima çeşitleri bulunmakta ve insan ihtiyacını yönelik cevap vermektedir. Hem parasal açıdan her keseye uygun klima modeli bulunabilmekte hem de sessiz ve daha randımanlı modellerle tercihe seçeneklerini genişletmektedir. Klima kullanımı kadar bakımı da oldukça önemli olup, dikkat edilmesi gereken bir husustur. Periyodik bakımların atlanmaması ve düzenli yaptırılması gerekmektedir.

Kombi Servisi ve Önemi

Kombi servisleri ile ilk tanışıklığımız, kombi almaya ilk karar verdiğimiz andır. Isınma sorunumuzun çözümünde hangi model kombi kullanacağımız, nasıl bir kapasitede kombiye ihtiyacımız olduğu gibi soruların en doğru yanıtını kombilerimiz verebilmektedir. Kombinizi servisimizle beraber karar verip aldıktan sonra artık siz kombi kullandıkça sürecek bir dostluğumuz başlamış demektir. Kombi servisi artık dönemsel bakımlarını yapacak herhangi bir arıza durumunda imdadınıza en kısa sürede yetişecektir. Sadece ısınma için değil mutfak ve banyodaki sıcak su ihtiyacı ve ocaklarınızda kullanacağınız kombiler neredeyse hayatınızın en önemli demirbaşıdır. Kombiniz ile ilgili en ufak sıkıntı hayatınızı felç etmeye yetecektir. Bu yüzden sizin hayat kalitenizi yükseltmek ve korumak için buradayız.

Yedi gün yirmi dört saat çağrı merkezlerimiz ile hizmetinize hazır ve nazırız. Size en kısa zamanda en pratik çözümü sunmak için; ne hava şartları ne de saatin kaç olduğuna bakmaksızın hizmet vermekteyiz. Tek hedefimiz müşterilerimizin memnun olmasıdır. Kurumsallaşmış hizmet anlayışımızı profesyonel kadromuzla güvence altına alıyoruz. Her gün ilerleyen teknoloji ile uyumlu sürekli kendini güncelleyen anlayış ile çalışıyoruz. Kombi servisi kaliteyi sürekli yükseltmek anlayışı ile çalışmaktadır. Mükemmelliğe ulaşmak ve korumak yolundaki anlayışımızı sürekli eğitimlerini güncellediğimiz ekibimiz ve sürekli teknolojilerini yenilediğimiz ekipmanımız ile yapıyoruz. Hedefimiz en kısa ve en pratik çözümü en ekonomik maliyetle sunmaktır. Samimiyetle doğruluk ve dürüstlük bilinci ile müşterilerimize ulaşmaktayız. Kadromuzun tamamı konusunun uzmanıdır. Uzman ve bilinçli kadro ile çözüm önerilerimizi sunuyor ve mutlu memnun müşteriyi hedefliyoruz. Çözüm önerilerimiz en sağlıklı ve verimli seçeneklerdir. İşimizi severek yaptığımız müşterilerimize de yansımakta, en kısa sürede ve en doğru çözümlerle ulaştığımız müşterilerimiz ile dostluğumuz sürmekte. Dost müşterilerimizin dönüşlerinden anladığımız üzere şu ana kadar yüzde yüz memnuniyet oranı ve garantisi ile çalışmaktayız.

Müşterilerimiz müşteri temsilcimize ulaştıkları ilk andan başlayarak dostça karşılanmakta, güler yüz ve yüksek kalite ve güven anlayışı ile çözüm projeleri üretilmektedir. Hizmeti kusursuz ulaştırmak prensibi ile gerektiğinde yerinde gerektiğinde de firmamızda onarım ya da bakım yapılmakta. Sizin belirleyeceğiniz gün ve zamanda geliyor sorunu projelendiriyor ve en kısa zamanda çözüyoruz. Kombi servisi hayatınızı zorlaştıran kombi arızalarının çözüm merkezi olarak, hayat kalitenizi artırmaya yönelik çalışıyoruz. Kombi alma kararınızda uygun seçeneği belirlemekle başlayan ilişkimiz, kombilerinizin periyodik bakımı ile devam etmekte. Hiç istemesek de kombileriniz arızalandığı zamanda da, hayatınız da hiçbir aksaklığa yol açmadan en kısa sürede arızaya müdahale edip en kısa sürede projelendiriyor ve çözüyoruz. Yaptığımız onarımlar parça garantili olup sizin maddi manevi herhangi bir sorun yaşamamanız öncelikli hedefimizdir. Servislere güven duymak hepimiz için çok önemlidir. Biz her müşteride kalite ve hizmet standartlarımızı kontrol etmiş ve her mutlu müşteride de test etmiş ve de onaylanmış oluyoruz.