Bazı insanlar birçok uygulama ve diyet programına rağmen bölgesel olarak kilolarından kurutulamayabilir. Böyle durumlarda birçok insan etkili bir yöntem sayesinde bölgesel fazlalıkları ile vedalaşmayı ister. Kavitasyon yöntemi ile birçok işleme rağmen gitmeyen kiloları düzenli bir şekilde vücudunuzdan atabilirsiniz. Yağların yoğun olarak bulunduğu bölgeye ses dalgaları ileten kavitasyon cihazı sayesinde bölgesel fazlalıklardan kurtulabilirsiniz. 

Kavitasyon yöntemi ile yapılan zayıflamalarda hedef deri altındaki yağdır. Birçok işlem ve yönteme rağmen bölgesel olarak zayıflayamayanlar için kavitasyon etkin bir çözüm sunar. Ultrasonik ses dalgalarını kullanarak deri altındaki yağ dokularını hedef alır. Derinin üzerinden verilen kavitasyon sisteminde ses dalgaları yağlara ulaşarak parçalama işlemini başlatır ve yağların yakılmasını sağlar.

Ultrasonik ses dalgaları kavitasyon yönteminde ısıya dönüşerek yağ parçalarının sıvılaşmasını sağlar. Bu noktada sıvılaşan yağlar kabarcık oluşturur ve atılmayan yağların dışarı çıkması sağlanır. Yağ eritme işlemi yapan kavitasyon yönteminin en önemli özelliği, yağ alma esnasında doku ve sinirlere herhangi bir olumsuz yan etki bırakmamasıdır.

Kavitasyon yöntemi ile bölgesel olarak zayıflamak isteyen herkes sağlık koşulları el verdiği sürece bu işlemi kolayca yaptırabilir. Kişinin yağ oranı ve işlem yapılacak bölgeye bağlı olarak seans süresi artıp azalabilir. Genelde kavitasyon yöntemi ile bölgesel zayıflamadan kesin sonuç alabilmek için 8 ya da 10 seans düzenli bir şekilde tamamlanmalıdır.

Kavitasyon Cihazı Nedir?

Fit bir vücut için spor, diyet ve diğer uygulamaları deneyen bazı insanlar bölgesel olarak aradığı sonuca ulaşamamaktan şikâyet eder. Etkin bir bölgesel zayıflama desteği sunan kavitasyon cihazı sayesinde hayalini kurduğunuz vücuda sahip olabilirsiniz.

Kavitasyon cihazı çalışma prensibi olarak ses dalgaları ile yağların eritilmesini sağlar. Bu yöntemde kişinin en etkili zayıflamaya ulaşabilmesi için bol miktarda su tüketmesi gerekir. Genel olarak kavitasyon cihazı ile yapılan seanslar 40 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanır.

Uygulaması ve kullanımı oldukça pratik olan kavitasyon cihazı ile etkin sonuçlara ulaşmak mümkündür. Cihazı kullanmadan önce seansa gelen kişinin hangi bölgesine işlem yapılıyorsa oraya jel sürülür. Bu aşamadan sonra bölgeye ultrasonik ses dalgaları gönderilir ve kavitasyon uygulaması başlamış olur.

Erdem Kozmetik lipoiz, kavitasyon ve radyo frekansı, G-5 zayıflama cihazı, lenfdrenaj cihazı, lipo ultrasonik zayıflama cihazı ve çatlak tedavi cihazı gibi zayıflama cihazları mevcuttur.

https://www.erdemkozmetik.com/