Günümüzde birçok işletme tarafından kullanılan karton bardakların işlevi fiyatı ve görüntüsünden çok daha fazladır. Uygun fiyatlarla elde edilebilen, bir tıkla kapınıza kadar getirilebilen bardaklar, sizin için müşterilerinize ve potansiyel hedef kitlenize reklamınızı yapar. Bunu yaparken de son derece mütevazı bir bütçe ister. İşte karton bardakların avantajları!

Hareketli Reklam Araçları

Karton bardakların üzerine logo, firma adı gibi doneler basılabiliyor. Bu sayede markalar çok uygun fiyatlarla müşterilerine marka görsellerini hatırlatıyor. Bardakların üzerine istenilen boyutta ve renkte baskı yapılabiliyor.

Böylelikle günde yüzlerce kişi tarafından kullanılan karton bardaklar hem tüketicilerin hem de hedef kitlenin bilinçaltına markanın logosunu empoze ediyor. farklı boyutlardaki karton bardakları, her sektöre uygun hale getirerek hem işletmelerin hem de tüketicilerin memnun kalmasını sağlıyor.

Tüketiciler için karton bardaklar ideal içecek araçlarıdır. Bir işletmede bulunan çay ya da kahve makinesi gibi araçların yanında bulunan bardakların hijyeni önemlidir. İşletmeyi ziyaret edenlerin işletme hakkında olumlu bir görüşe sahip olması için bardakların hijyenik olması gereklidir. Cam bardaklar kırılabildikleri ve yıkanmak zorunda oldukları için işletmeler için her zaman ideal birer araç olmamıştır. Aynı zamanda maliyetli olan cam bardaklar fazla yer işgal ettikleri için tercih edilmezler.

Karton Bardakların Artıları

Karton bardaklar hem az yer kapladıkları hem de hijyenik oldukları için tercih edilirler. Plastik bardaklar insan sağlığına zararlı olduğu için, cam bardakların da temizlenmesi zor, kaplama alanı fazla olduğu için tercih edilmezler. Karton bardaklar genellikle ağzı masaya bakacak şekilde konumlandırıldıkları için içlerine toz girme ihtimali de kalmaz.

Böylelikle işletme ziyaretçileri gönül rahatlığıyla içeceklerini içebilir, tek kullanımlı olan bardaklarla işleri bittiğinde çöpe atabilirler. Kişinin elinde bardak gezdirdiği süre boyunca markanın da reklamını yaptığı unutulmamalıdır.

Son derece uygun fiyatlı olan baskı hizmetleri lazerle yapıldığından zamanla deforme olmaz ve bardak üzerindeki boyalar akmaz. Böylece bardağın içerisine konulan suyun sıcaklığı ne kadar fazla olursa olsun bardağı etkilemez. Görsel olarak avantajları bulunan bardaklar işlevsel açıdan da olumlu sonuçlar doğurduğu için işletmeler herkesçe talep görür.