Adrenalinin yüksek olduğu bir ortamda tehlikeli bir oyun oynamaya hazır mısınız?

Sitemizde sizler için oluşturmuş olduğumuz bu oyunun adı Karda Uçuş oyunudur.

Herkesin oynamak istediği bu oyuna başlamak için ekranın sağ bölmesinde bulunan farklı uçak seçeneklerinden birini MOUSE ile seçiniz. Seçtiğiniz aracın kontrolünü sağlamak için klavyenin FONKSİYON tuşlarını ve ( A-S-D-W ) tuşlarını kullanacaksınız.

Rakip araçların bolca bulunduğu bu ortamda iyi bir sezon geçirmek için ekrandaki kırmızı ok işaretini takip etmeniz gerekiyor. Bu ok işareti sizi direk olarak rakip araçların bulunduğu ortama götüreceğini görebilirsiniz. Rakip savaş uçaklarını etkisiz hale getirmek için uçağınızın alt bölmesindeki bombaları zamanında SPACE tuşu ile kullanacaksınız.

Oyun içerisinde her düşürmüş olduğunuz uçak için 100 puan kazanacaksınız. Bu kazanmış olduğunuz puanları değerlendirmek için ekranın altındaki STORE yazan yere çift tıklayıp bomba ve silah seçeneklerinden en iyilerini zamanınız bitmeden seçmeniz gerekiyor. Uçak Oyunları kategorisinde bulunan bu yeni ve özel oyunları tekrar oynamak için 500 puan toplamanız gerekiyor.

Bu puana ulaştığınız an yeni bir bölüm seçip bu alanda yeniden adrenalinin içinde kendinizi bulacaksınız. Uçak kategorisinin en yeni uçaklarına sahip olduğunuz an ülkenin en soğuk karlı bölgelerine doğru yol alacaksınız. Dağda mahsur kalan sivilleri çok kısa süre içerisinde kurtarıp güvenli bölgelere doğru yol alacaksınız.

Motor Oyunlarının en sevilen oyunları arasına adını yazan bu bölümler ile karşılaşıp puan seviyesi iler rakiplerinize gözdağı vermeyi amaçlayacaksınız. Yakalamış olduğunuz istatistikleri daha da ileriye çekebilmek için farklı oyuncu seçeneklerini gözden geçirmeniz gerekiyor.