Dört dörtlük bir hizmetle misafirlerine hizmet veren bir otelde tatilde yapmak çok iyi gelmektedir. Obam Termal firması www.obamtermal.com ile doğayla baş başa dört dörtlük bir tatil fırsatı sunmaktadır.

 bünyesinde her şeyi barındırmaktadır. Yeşilin ve doğanın içinde bedensel bir arınma sağlanmaktadır. Balıkesir’de temiz havada soğuk kış aylarında kaplıca suyunda yüzmek çok keyifli olmaktadır.

 içinde kalite belgeli otel misafirlerinin çeşitli hastalıklarına iyi gelecek aktiviteler hazırlamıştır. Bu aktiviteler içinde solunum, bronşit, romatizma, bel ve sırt ağrıları gibi birçok ağrıların tedavisine katkıda bulunmaktadır.

bünyesinde bayanlar için özel ayrı havuz, güzellik merkezi gibi kendilerini rahat hissedecekleri ortamlar sağlanmıştır. Güzellik merkezinde bayanların cilt bakımı, yosun bakımı ve başka birçok bakımı yapılmaktadır. Tuz odası ise çeşitli hastalıkların tedavisine katkıda bulunmaktadır.

Otel bünyesindeki restorantta en leziz ve seçkin yemekler yapılmaktadır. Doğanın içinde sağlıklı bir şekilde yapılan yemekler müşterilerin damak tadına hitap etmektedir. Otel kampanyalı fiyatlarıyla müşterilerine hizmet etmektedir. Müşterilerinin bütçesini sarsmadan ailece rahat bir ortamda tatil. Fırsatı sunulmaktadır.