Oyuncular artık daha adaletli ve daha kaliteli oyun oynamak istiyor. Çünkü pek çok oyunun normal yani resmi sunucusunda problemler meydana geliyor. Bu konuda en çok sorun yaşanan oyunlardan biriside Metin2 olarak biliniyor. Ülkemizde MMRPG türünde olan bu oyunu oynayan pek çok oyuncu bulunuyor ve hepsi oyundaki adaletsizlikten bahsediyor. Metin2 oyununda gerek hile yapanlar gerekse de oyun hatalarını kullanarak kendisine avantaj sağlayan pek çok oyuncu bulunuyor ve bu durum diğer masum oyuncuları etkiliyor. Bu yüzden oyuncuların büyük bir kısmı artık metin2 pvp serverler üzerinden oyun oynayarak bu ortamdan kurtulmak istiyor. Bu anlamda da oldukça kaliteli pvp serverler oyunculara hizmet veriyor.

Editsiz PvP Serverda Oynamanın Ayrıcalığı

Metin2 oyuncularının çok büyük sıkıntı yaşadığı konulardan biriside kuşkusuz edit itemlerdir. Resmi sunucularda GM’ler bazı oyunculara para karşılığı Editli item satmaktadır. Bu sebepten dolayı da oyunda bir dengesizlik oluşmaktadır ve bu dengesizlik sebebiyle birçok oyuncu zor durumda kalmaktadır. Fakat metin2 pvp serverler üzerinden oynayan oyuncular eğer editsiz pvp server seçerse bu tür sorunlarla karşılaşmaz. Bu serverlarda tüm oyuncular eşittir ve herhangi bir şekilde başka bir oyuncuya ayrıcalık tanınmaz. Bu sayede oyuncular oynadıkları oyundan daha fazla keyif alır. Bu anlamda editsiz pvp serverler bu sıralar giderek artmaya başladı. Çünkü oyuncular bu serverlarda oynamaktan daha fazla keyif alıyor.

Aradığınız PvP Serverı Rahatlıkla Bulabilirsiniz

Oyuncuların aradıkları serverları daha rahat bulabilmeleri için pek çok pvp serverler sitesi hizmet vermektedir. Bu sitelerde metin2 pvp serverler ile alakalı gerekli tüm bilgiler verilmektedir. Bu sayede oyuncu çok daha rahat bir seçim yapabilmektedir. Böylece arkadaşları ile keyif alarak istediği sunucuda oyununa devam edebilmektedir.