Adidas ayakkabi modeller futbol, basketbol, tenis, koşu sporları için özel olarak tasarlanan çeşitleri ile alışveriş sitemizde satışa sunulmuş olup ücretsiz kargo avantajı da unutulmamıştır.

Adidas spor ayakkabi modeller kategorimizde ünlü sporcuların tercihlerinde yer alan tasarımları da bulabileceğiniz gibi spor yaparken veya günlük hayatınızda kalitenizi vurgulamanızı sağlayacak çeşitleri internet mağazamızda bulabilirsiniz. En güzel Adidas ayakkabi modeller kadın, erkek, çocuk kategorilerimizde farklı fiyat aralıkları ile herkesin bütçesine uygun olarak hazırlanmıştır.

% 100 Orijinal Adidas spor ayakkabi çeşitlerini kampanyalı ödeme yöntemleri ile satın alabileceğiniz alışveriş sitemizde kredi kartlarına vade farksız taksit, kapıda ödeme, banka havalesi ve daha birçok alternatif mevcuttur. En ucuz fiyat kampanyalı binlerce ürün arasından sizinde bütçenize uygun bir model bulmanız zor olmayacaktır.

Ülkemiz spor ürün satış sektöründe 30 yıldır ilklere imza atan firmamız günümüzde 18 şubesi ve Türkiye'nin ilk online spor alışveriş sitesi olma özelliğini taşıyan internet mağazası ile sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Kaliteyi ucuz fiyat avantajı ile yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olan internet mağazamızdaki fırsatları kaçırmamak için acele etmenizi öneririz.

Mağazanın tüm ürünleri görmek için tıkla

Sizin için seçtiğimiz bir kaç ürün :

http://cdn.korayspor.com/Uploads/Stoklar/b33789_1_k.jpg

http://cdn.korayspor.com/Uploads/Stoklar/b33785_1_k.jpg
http://cdn.korayspor.com/Uploads/Stoklar/630915-003_1_k.jpg

http://cdn.korayspor.com/Uploads/Stoklar/684984-600_1_k.jpg

http://cdn.korayspor.com/Uploads/Stoklar/642195-700_1_k.jpg