Türkiye’nin en iyi internet sağlayıcılarından biri olan Türksat Kablonet, yüksek hızda internet hizmeti sayesinde müşterilerinin memnunluk durumu giderek artmakta ve bunun sonucunda yeni talepler ortaya çıkarmakta. Özellikle kablonet altyapı sorgulama yaptıktan sonra bulundukları şehirde altyapı olmadığını gören insanların altyapı başvuru talepleri giderek yoğunlaşmakta. Kablonet sayesinde müşteriler yüksek hızda ve ileri kalitede gelişmiş altyapıyla vakitlerini internette verimli bir şekilde geçirmekte. Hız konusunda başarısı ve uygun fiyatlı internet paketleri Kablonet’in tercih edilme nedenleri arasında yer alıyor.

TELEFON HATSIZ KURULUM

Evde internet kullanan müşteriler her durumda telefon hattı istemeyebilir. Telefon hattının bağlanması ile artan ücret istenilmeyen bir durumdur. Hiçbir müşteri kullanmadığı hizmete gereksiz yere daha fazla ücret ödemek istemez. Ama kablonet sayesinde telefon hattı olmadan internete sınırsız şekilde yüksek kalitede erişebilirsiniz. Sürekli gelişim halinde olan Kablonet, bünyesindeki eski adıyla uydunet, sağladığı bu yenilik ile en başından beri müşteri memnuniyetini yüksek tutmayı amaçlamaktadır.

KULLANDIĞIN KADAR ÖDE

Kablonet kullanmanın en büyük avantajlarından birisi de müşterilerin kullandıkları kadar ödeyip şaşırtıcı bir durumla karşılaşmamasıdır. Bu kampanya ile ekonomik fırsat sağlayan müşterilerin memnuniyeti artmaktadır. Tek kablo operatörü oldukları için kablonet müşterileri fiber internet sistemini gelişmiş fiber optik altyapısıyla kullanmaktadır. Sürekli gelişen ve kendini yenileyen altyapısı sayesinde kullanım avantajları sürekli artmakta. 10 Mbps ile 100 Mbps arasında sınırsız internet hızı sağlayan Kablonet’i kullanan müşteriler, istedikleri paketi doyasıya alabilmektedirler.

TELEVİZYON AVANTAJLARINDAN FAYDALANMAK

Hem sınırsız internet kullanmak hem de televizyonda birbirinden farklı kaliteli içeriklerin olduğu KabloTV HD kanalları izleyebilmek için standart KabloTV + Kablonet hizmetini kullanmanız yeterli olacaktır. Ayrıca tüm bunları çanak antene ihtiyaç duymadan gerçekleştirebilirsiniz. Çanak anten kullanmak zorunda olmadan erişilebilen bu hizmet sayesinde yüksek çözünürlükteki HD yayınları izleme fırsatına sahip olurlar.

TÜM YAŞ GRUPLARINA UYGUN KAMPANYALAR

Kablonet müşterileri her kesimden olduğu için hemen hemen her yaş grubu için farklı içerikler sunabilmekte ve kampanyalar sağlayabilmekte. Paketlerden ve kampanyalardan ihtiyaçlarınıza göre faydalanabilirsiniz. Covid-19 kapsamında okul ve iş yeri faaliyetlerinin de günümüzde ev üzerinden yürütüldüğü bilişim devrinde, evde internet ve yalın internet gibi kampanyalara ihtiyaç duyulmakta. Kablonet ile bu hizmetlerden uydun fiyata faydalanabilirsiniz. Fiber optik altyapısı ile bu uygun fiyatlı yüksek kalitede internet hizmetlerini sunan kablonet’e abone olmak için SuperKablonet web sitesini ziyaret edebilirsiniz.