Avantajlı fırsatları içerisinde bulundurmasından kaynaklı olarak Kablonet abonesi olmak isteyenlerin sayısı bir hayli fazladır. Türkiye’nin en hızlı interneti sağlayan firmalardan birisi olması sebebiyle tercihi de fazla olur. Kablonet altyapı içerisinde kaliteli malzemelerin kullanılması hızının durumunu etkileyen sebeplerden biridir.

Kablonet’in Kullandığı Altyapı Nedir?

Kablo TV altyapısını kullanan Kablonet bu sayede hızlı erişimi ağlayabiliyor. Bu alt yapı ile bilgisayara bağlanan bir modem ile internet hizmeti alabilmek son derece kolay bir şekilde elinizin altında gerçekleşmesi oluyor. Bu internet bağlamında ise telefon hattına ihtiyaç duymadan bu hizmetin içeriğine sahip olabilmeniz sağlanıyor. Türksat A.Ş bünyesinde yer alan Kablonet ise kullanıcılarını son derece memnun etmeye çalışırken ise kullanıcılarına %100 kendisinin olan fiber optik alt yapısı sayesinde hizmet verebiliyor.

Kablonet Abonesi Olmak İçin Neler Gerekli?

Kablonetin eski adıyla Uydunet abonesi olabilmek için öncelikli olarak Türksat Kablo TV altyapısı binanızda olması gereklidir. Fiber internet hızına doyacağınız bu abonelik sayesinde sorunsuz geçen gün sayınız giderek artış göstermesi muhtemeldir. Binanızda bu alt yapının olması sayesinde çok hızlı aboneliğe geçiş yaparak faaliyetlerinden yararlanabilmeniz mümkün olur. Bu çalışmaları gerçekleştirmek için binanızda alt yapının olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Sorgulama işlemini firmanın kendi sitesinde bulunan Kablonet İnternet Altyapı Sorgulama sayfasından yapabilme aşamasını gerçekleştirişiniz. Eğer ki bu alt yapı sisteminin olduğunu sorgulama sonucuyla erişebilirseniz 0850 532 44 10 nolu çağrı merkezini arayabilir ya da Online Başvuru sayfasına site üzerinden giderek abonelik işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu internet ve telefon işlemleri yerine de abone merkezlerinden veya il müdürlüklerine giderek buradan da abone olmanız için işlemleri başlatabilirsiniz.

Kablonetin Bağlanması

Başvurunun gerçekleşmesinin ardından beş iş günü içerisinde yetkililer kurulumu gerçekleştirmek için binanıza gelecektir. Bu geliş için ise önceden sizin iletişim için bıraktığınız numaradan randevu oluşturmasıyla sizin müsaitlik durumunun gerçekleşmesi sayesinde kurulum için adımlar atılmaya başlanır. Yetkililer evinize kurulum yaptıktan sonra aktivasyon işlemi için çalışmalar başlatılacaktır. Sözleşme ve evrak süreçleri tamamlandıktan sonra ancak modemin de açılması amacıyla çalışmalar başlanır. Modem sisteme tanımlandıktan sonra ortalama 1 saat içerinde aboneliğinizi doyasıya kullanabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için SuperKablonet internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.