SEO ajansı, Google aramalarında üst sıraya çıkmak isterseniz yolunuzun kesişmesinin mutlak olduğu işletmelerdir. SEO, Search Engine Optimization kelimelerinin kısaltmasıdır, adı üstünde arama motoru optimizasyonu olan bu işlem sayesinde markanız, işletmeniz Google’da ilk sayfaya ve hatta ilk sıraya çıkabilir.

Nasıl mı? Bir ayakkabı firmanız olduğunu düşünelim; satışlarınız artırmak için birçok şey yapabilirsiniz ancak interneti efektif biçimde kullanmak bunlar arasında en mantıklı olan seçenek olacaktır. Peki interneti efektif kullanmak da ne demek? Kaliteli bir web sitesi ve Google’da üst sıralarda olmak demek.

SEO ajansları markaların Google’da görünür olmalarını sağlar. Ayakkabı firmanız için “İstanbul askeri botlar” kelimesinde ilk sırada çıkmak istiyor olabilirsiniz ya da “özel tasarım ayakkabı” yazıldığı zaman ilk sizin siteniz görünsün istiyor olabilirsiniz. Tüm bunlar SEO ajansı sayesinde mümkün kılınıyor!

İstanbul’da birçok SEO ajansı var, İstanbul ve İzmir bu konuda önde gidiyor ancak İstanbul daha merkezi diyebiliriz. İstanbul SEO ajansı dendiği zaman Seoinno SEO Ajansı ilk akla gelen markalar arasında. Seoinno SEO Ajansı’nın kurucusu olan Gökhan Barışkan Türkiye’de SEO alanında kayıtlı birçok kitaba imza atmış durumda.

Bir SEO Ajansının İyi Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Bir SEO ajansının iyi olup olmadığını anlamanın yolları bellidir; öncelikle her işte olduğu gibi SEO’da da referanslar çok önemli bir parametre. Tercih edeceğiniz SEO ajansının referanslarının kalitesi ve ajansın kanıtladığı başarıları mutlaka inceleyin. Bir diğer can alıcı detay ise ajansın kendi sıralamaları. SEO ajansı yazıldığı zaman ilk sayfada çıkmayan bir ajansın size pek de faydası olmayacaktır. Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi lafını bilmeyenimiz var mı? Aynı durum burada da geçerli. İstanbul’un en iyi SEO ajansı olan Seoinno SEO Ajansı bu konuda size yardımcı olacaktır.

SEO Ajansı Fiyat Parametresi

SEO ajansları fiyatlarını neye göre belirlemektedir? Buradaki parametreler tahmin edeceğinizden daha fazla. Sektör, anahtar kelime rekabet düzeyi, site altyapısı gibi birçok faktör fiyatı belirler. Bu yüzden SEO fiyatları ile ilgili net bir fiyat belirtmek mümkün değil. Ancak çalışmayı düşündüğünüz SEO ajansı ile iletişime geçerseniz teklif almanız çok kolay! Unutmayın, teklif almak demek anlaşmak demek değildir bu yüzden birden fazla SEO ajansından fiyat teklifi alabilir ve bütçenize göre bir karşılaştırma yapabilirsiniz. Tek kıstasınızın fiyat olmaması da bir o kadar önemli çünkü fiyat ile kalite birbirinden çok ayrı kavramlar. Fiyata dikkat edeceğiniz gibi kaliteye de dikkat etmelisiniz. Ucuz fiyata yaptırdığınız SEO işlemleri Google görünürlüğünüze fayda yerine zarar sağlayabilir. SEO ajansı konusunda aldığınız bilgilere ek olarak teknik bilgiler de edinmek isterseniz bu: https://www.seoinno.com/ siteden detaylı bilgi alabilirsiniz.