Ülkemizin en kalabalık şehri şüphesiz hepinizin tahmin edeceği gibi İstanbul, bu metropol gerçekten insanları olduğundan farklı bir insana dönüştürüyor. Her şeyi hızlı yaşatıyor ve her şeyden yine aynı şekilde hızlı bıktırıyor maalesef, geçmişten günümüzü katlanarak artan nüfusu ile giderek daha fazla gelişiyor.

İstanbul Uçak Bileti Bulmak

İstanbul gerek nüfusu gerek tarihi geçmişi olsun diğer şehirlerimize örnek olması gereken bir metropol olduğunu düşünüyorum ancak hepimizin bildiği gibi örnek olacak olan bu şehrin pek çok eksik ve kötü yanı var. Akşamları diğer şehirlerde eve gitmeniz bir iki saatinizi alır ancak bu metropol'de akşamları özellikle belirli bir saatten sonra kamyon trafiğine yakalanırsanız eve gitmeniz en az üç dört saatinizi alabiliyor. Hayattan bıktıran sadece trafik olsa oda iyi ancak şehrin bu kadar büyük olması insanların daha fazla yalnızlaşmasına neden oluyor. Seksenlerde bir sahne vardı insanların sayısı arttıkça daha fazla yalnızlaşacak deniyordu ancak diğer kişiler ona inanmamıştı. Bence o zaman bende olsam bende inanmam sonuçta o zaman teknoloji bu kadar ileri değil ve bırakın izmir uçak biletini almanın bu kadar kolay olacağını uçakların bu kadar yaygın olacağını bile bilemezdik. Şuan çok rahat bir şekilde acele bilet gibi sitelere girip kolayca istanbul uçak bileti alabiliyoruz. Genel olarak baktığımızda aslında bugünlerde yaşadığımıza şükrediyorum. Ya eski günlerde yaşasaydık o kadar zorluğu çekip fazla büyümekten korksaydık.

O zamanlarda fazla seçeneğiniz yoktur, kıtlık zamanları da olmuştur ancak genel olarak baktığımızda yinede günümüzü tercih ederim, acele bilet istiyorum demenin zevki bile farklı geldi şimdi bana.