Su kaçağı, eski binalarda sıkça karşılaşılan bir sorun olmakla birlikte yeni yapılan binalarda dahi görünen, mutlaka tespit ve tamir edilmesi gereken bir problemdir. Bu nedenle su kaçağı tespiti gerçekleşmediği ve tamir edilmediği takdirde binada büyük hasarlara neden olabilmektedir. Bu problemin giderilmesi öncelikle hassas bir işçilik ile tespit edilmesine bağlıdır. Şayet kaçağı tespit etmek için kullanılan yöntem profesyonel değilse kaçağın bulunduğu yerde günlerce sürebilecek bir süreç başlayabilmekte, bu durum kişilere gereksiz zaman ve para kaybı yaşatabilmektedir. Bununla birlikte işin ehli olmayan eller kaçağı bulmak adına mekanda kalıcı hasarlar da bırakabilmektedir.

Cihazla Su Kaçağı Bulma

Su kaçağı bulma yapılırken mutlaka cihaz kullanılmalı, teknolojik yöntemlerden istifade edilmelidir. Bu sebeple, şayet evinizde yahut iş yerinizde su kaçağı olduğundan şüpheleniyorsanız, dikkat etmeniz gereken ilk husus kaçağın tespiti yapılırken kullanılan yöntem olmalıdır. Cihaz kullanmadan kaçağı tespit etmeye çalışmak, kaçağın olduğu düşünülen yeri kırmayı gerektirir. Üstelik kırılan yer çoğu zaman doğru adresi bulmayacaktır zira su kaçağının başladığı yer genellikle su birikintisinin görüldüğü yerden farklı bir yerdedir. Cihaz kullanımı yeni oluşacak gereksiz hasarlara karşı sizi korur ve sorunun kaynağını direkt olarak bulur. Böylelikle hasar tespit edilirken oluşabilecek yeni hasarlara karşı önlem almış olursunuz. İstanbul Tesisat ekibi olarak cihaz kullanımını önemsiyor, su kaçağını tespit etmede mutlaka cihaz kullanıyoruz.

Kaçağın tespit edilmesinde dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise, bahsedilen cihazları dikkatlice kullanabilen, işini profesyonelce yapabilen ustalardır. Unutulmamalıdır ki bir makinenin doğru çalışabilmesi, her şeyden önce onu doğru bir şekilde kullanabilen uzman sayesinde gerçekleşir. İşin ehli bir usta olmadığı takdirde cihaz kullanılması bir işe yaramayacaktır. İstanbul Tesisat hem son model teknolojik aletlerle hem de profesyonel ekibi ile su kaçağı sorununuzu çözme hususunda sizin yanınızdadır.

Görüntülü Su Kaçağı Tespit

Su kaçağı, ev ve iş yerlerinin tesisatının zamanla eskimesi sonucunda deforme olmasıyla yahut kaliteli malzeme kullanılmamasından ötürü çatlaklar oluşmasıyla ortaya çıkar. Suyun sızdığı yerde oluşan su birikintisi ile fark edilen su kaçağı, çoğu zaman suyun görüldüğü yerde değil, çok daha derin bir noktada bulunur. Dolayısıyla kaçağın bulunduğu ana noktayı tespit etmek profesyonel bir yardım almadan imkansızdır. Bu noktada İstanbul Tesisat, size ihtiyaç duyduğunuz profesyonel desteği sağlamaktadır. Şayet bulunduğunuz yerde su kaçağından şüpheleniyorsanız, bizimle iletişim kurmanız yeterlidir. Alanında uzman ve profesyonel ekibimiz kameralı cihazlarla, görüntülü bir şekilde su kaçağının kaynağını çok kısa bir sürede bulacaktır. Cihazlarda kamera bulunması, su kaçağının tespit edilmesinde nokta atışı yaparak yanlış bir yerin kazılmasının önüne geçecektir.

İstanbul Tesisat olarak su kaçağı tespitini profesyonel ekibimiz ile yürütüyor, sorunlarınıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Evinizde, iş yerinizde ve su kaçağı bulunduğunu düşündüğünüz her türlü mekanda su kaçağı ile ilgili probleminizi çözüyoruz. Zamanınızın da en az paranız kadar değerli olduğunu biliyoruz ve bu sebeple size ekstra sorun çıkarmayacak yöntemlerle hizmet veriyoruz. Su kaçağı tespiti için son model teknolojik cihazlar kullanıyor, işin uzmanı ekibimizle çok kısa bir zaman diliminde sorunun kaynağını buluyoruz.

Unutmayın ki su kaçağı küçük bir sızıntı ile başlar fakat tespit edilmediği ve onarılmadığı takdirde çok büyük sıkıntılara yol açar. Vakit geçirilen mekanın kalitesini düşürür, kirliliğe sebep olur. Bununla birlikte sızıntı ile ortaya çıkan su birikintisi sağlığa da zararlı olabilmektedir. Bu küçük sızıntı hayatınızda bir probleme dönüşmeden önce bizi arayın. Deneyimli uzmanlarımız ve son modern cihazlarımızla sızıntının kaynağını kısa sürede bulalım.