Günümüz dünyasında, müşteriler daha kaliteli ve hızlı hizmet, daha geniş seçenekler, daha düşük fiyatlar talep ederken, tüm sektörlerde olduğu gibi yoğun rekabetin yaşandığı İstanbul araç kiralama sektöründe de yerel rent a car firmaları müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan yenilikler ve kampanyalarla hizmet veriyor.

Teknolojik ve ekonomik gelişmelere paralel olarak, hizmet kalitesi ve çeşitliliğinin, aynı zamanda rekabetin artması bizlere hem daha uygun oto kiralama hizmeti sağlıyor hem de diğer ulaşım seçeneklerine kıyasla oto kiralama firmalarından hizmet almayı daha cazip bir seçenek haline getiriyor. Aslında, hem müşteri hem de sektör firmaları için gerçek anlamda bir Kazan – Kazan! durumu.

Jetoto.com internet sitesinde, Tüm Türkiye ve KKTC'de olduğu gibi, Rent a Car İstanbul araç kiralama seçeneklerini bulabilir, yüzlerce oto kiralama firması ve binlerce kiralık araç arasından dilediğiniz seçeneğe ulaşabilirsiniz.

JETOTO'da Araba Kiralamanın Avantajları

Jetoto.com'da herhangi bir ilan sitesinde bulabileceğinizden çok daha fazla kiralık araba İstanbul seçeneğini bulabilecek, en önemlisi sizi aradığınıza en kolay şekilde ulaştıracak dinamik bir siteden yararlanabileceksiniz.

Öncelikle İstanbul il geneli, Atatürk veya Sabiha Gökçen havalimanları, otogarlar veya tercih ettiğiniz İstanbul ilçesinde hizmet veren yani ofiste teslim veya adrese teslim araç kiralayan firmaları listeleyebilir, bütçenize göre ekonomik veya lüks araçları sıralayabilir, beğenilerinize ve ihtiyaçlarınıza göre klasik veya spor otoları, kiralık minibüsleri, istediğiniz yakıt veya vites tipini ve daha bir çok özelliği filtreleyerek aradığınıza kolayca erişebilirsiniz.

Temel filtrelemenin dışında Özel Arama sayfasında yapacağınız gelişmiş arama ile araç kiralama adına arayabileceğiniz tüm özellikler, hizmet tiplerini, size özel kampanyaları sorgulayabilirsiniz.

Tüm bu günlük araç kiralama seçenekleri dışında, JETOTO'nun diğer ilan sitelerinden farklı olarak uyguladığı Online Teklif sistemi kapsamında, Filo Kiralamadan Özel Şoför Tahsisine, VİP Hizmetlerden İstanbul Havalimanı Transfer hizmetlerine birçok alanda online talep formunu doldurarak, talebinizin tüm İstanbul oto kiralama şirketlerine iletilmesini sağlayabilir, üye hesabınıza gelen online şirket tekliflerini değerlendirebilir ve en uygun, konforlu hizmeti seçebilirsiniz.

Tüm Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta olduğu gibi İstanbul araç kiralama sektörünün de yeni yüzü olan jetoto.com'u kararınızı vermeden önce mutlaka uğramanız gereken adres olarak sizlere öneriyoruz.