Hepimizin evlerinde zaman zaman doğalgaz, elektrik, buzdolabı vb arızası çıkar. Bunlardan en korkulanı ise su kaçağı yaşanmasıdır. Çünkü yanlış müdahaleler evinizde çok fazla hasara neden olabilir. Su kaçağı zaten hem kendi evinize hem varsa sizin alt katınıza zarar verir. Bütün bunar yetmiyormuş gibi tamirat için çağırdığınız ustalar evinizin altını üstüne getirebilir. Böyle bir durum yaşamamak için su kaçağı tespiti işleminin çok profesyonelce ve teknolojik aletler yardımıyla yapılması büyük önem kazanmaktadır. Bu işi yapacak kişinin gerçek bir “usta” olması, bu konuda tecrübe sahibi olması tercih edilmelidir. Öyle olursa kırmadan su kaçağı bulma işlemi kolayca yapılabilir ve sadece kaçak olan bölgeye müdahale edilerek evinizin gereksiz yere kırılıp dökülmesi önlenmiş olur.

İstanbul’da uzun yıllardır su tesisatı tamiri hizmeti veren Gül Tesisat firması uzman ve deneyimli ekibiyle profesyonel ekipmanlarıyla kırmadan su kaçağı tespitini gerçekleştirir, tamiratı evinize olabildiğince az hasar vererek gerçekleştirir, oluşabilecek kırım bölgelerini tamir edip, tamirat yapılan bölgeyi ilk hali gibi temizleyerek size teslim eder.

İstanbul Gül Tesisat firması profesyonel su tesisatı tamirat işlemlerini zamanında ve uygun fiyatlarla gerçekleştirmektedir. Yaptıkları tüm işlemlerde en kaliteli malzeme kullanmaya özen göstererek ileride benzer sorunlar yaşamamanıza özen göstermektedir.