Fransa önemli Avrupa şehirlerinden biridir ve ekonomisi, nüfusu, askeri gücü, turistlik yerleri, kültürü ve tarihiyle mutlaka görülmesi gereken ülkeler arasında yer almaktadır. Özellikle Paris ve Heyfel Kulesi tüm dünyadan insanların ilgisini çekmektedir.

Ülkemizden de Fransa’ya göç etmiş çok sayıda gurbetçi vatandaşımız Fransa’da yaşamaktadır. İş, özel ve turistlik amaçla Fransa’ya gitmek istediğinizde İstanbul Uçuşta THY gibi firmaların uçuşlarını tercih edebilirsiniz. Farklı uçuş saatleri ve alternatifleri, ekonomik bilet fiyatları ve konforlu yolculuğuyla sizleri beklemektedir.

İstanbul Fransa uçuşları üzerine yaptığımız araştırmayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bilet fırsatları yakalayarak

İstanbul’dan Fransa’ya başta Paris olmak üzere pek çok şehre uçuş düzenlenmektedir. Uçuşlar sabahın erken saatlerinde başlamaktadır. Bordeaux, Lyon, Marsilya, Montpellier, Nice, Paris ve Toulouse gibi şehilere günlük seferler düzenlenmektedir.

İstanbul Paris direk uçuşları sabah saat 08:00’de başlamaktadır. 3 saat 45 dakika sonunda Paris’e inmiş olacaksınız. Günün diğer uçuşları ise 11:10, 11:45, 15:10 ve 20:20 saatlerinde yapılmaktadır. Paris uçuşları İstanbul’dan direk yapılmakta ve 4 saate yakın sürmektedir.

Lyon’a ise seferler yine günün erken saatlerinden itibaren başlamaktadır. Lyon şehrine genellikle günde 2 uçuş düzenlenmektedir. Bu uçuşların ilki sabah 09:25’de yapılırken, ikincisi ise 15:25’de düzenlenmektedir. İstanbul Lyon seferleri direk olmakta ve toplam 3,5 saat sürmektedir.

Marsilya’ya ise günlük bir uçuş düzenlenmektedir. Emirates Biletleri bulmak oldukça kolay olabiliyor, mutlaka firmaya bakmalısınız. Bu uçuşun saati 15:30 olarak görülmektedir. 3 saat 30 dakika süren Marsilya seyehatiniz TR saati ile 19:00 civarında son bulacaktır.

Marsilya gibi Toulouse şehrine de günlük bir sefer düzenlenmektedir. Bu seferin düzenlenme saati sabah 07:55 olarak görülmektedir. Uçuş süresi ise toplamda 3 saat 45 dakika olarak gerçekleşmektedir.

Son olarak İstanbul Nice seferlerine göz atalım istiyoruz. Nice’e yapılan sefer her gün sabah saat 08:05’de gerçekleşmektedir. Toplam uçuş süresi 3 saat 10 dakika olarak gerçekleşmektedir. Diğer Fransa şehirlerine göre daha kısa bir yolculuk sizleri beklemektedir.

Sizde bu güzel şehri bir an önce keşfetmelisiniz. Erken rezervasyon ve kampanya dönemlerini takip ederek çok uygun fiyatlarla Fransa biletlerinizi alabilirsiniz. Promosyon ve ekonomik sınıf biletleri bütçenize uygun olarak sunulmaktadır.