Bir aracınız var, yolda kalmışsınız yada bir kaza yapmışsanız ve kaskonuz yok ise işiniz çok zor! Böyle zor bir durumda herhangi bir tamircide yanınıza gelmiyor yada gelemiyor ise gerçekten işiniz çok zor, böyle bir durumda ilk akla gelen oto çekici çağırmaktır. Sevdiklerinizi arar yardıma ihtiyacınız olduğunu söylersiniz, yardım bulamayınca yada gelmeyince en son çare olarak internet üzerinden oto çekici çağırmaya karar verirsiniz.

Telefona çıkan oto çekici arkadaş sizden ilk başta çok yüksek fiyata bir hizmet vermeyi söyler, iş de böyle bir durumdan sizi kurtarmak için Plus Oto Çekici hizmete girmiştir.

Aracınızın büyüklüğüne göre belirli mesafelerde sabit ücret tarifesi ile en geç 30 dk da araç çekici hizmeti ve yol yardımcınız olarak, Plus Oto çekici yardımınıza koşmaya hazır. Kurumsal oto çekici ağı ve sabit fiyat garantisi ile sizi en yakındaki tamirciniz ile dakikalar içinde buluşturabiliriz.

Böyle olumsuz bir durum karşısında Plus Oto Çekici, hem zamanınızın hem de paranızın kaybolmasını önler!

Araç kurtarma bedelinin karşılığı olan parayı ister kredi kartınız ile isterseniz banka havalesi ile yada mail order yöntemi ile ödeyebileceğiniz gibi araç çekme  işlemi başlamadan önce görevliye nakit olarak da verebilirsiniz.

Plus oto çekici 2 nci köprünün ayağı Kavacık'da olup, İstanbul'un iki yakasına çok kısa sürede müdahele edebilir, yardımınıza koşabiliriz. Uzak mesafe lerdeki Oto çekici ihtiyaçlarınız için anlaşmalı olduğumuz çekici ağımız ile en geç 30 dk da hizmetinizdeyiz.

Şimdilik sadece İstanbul'da kurumsal ağımız ile hizmet verdiğimiz çekici faaliyetimize çok yakında Ankara Oto çekici ve İzmir Oto çekici ağımız ile devam edeceğiz.

İletişim numaramız olan 0536 931 81 81  nolu telefondan sabah 08:00 ile gece 24: 00 saatleri arasında bize ulaşabilir, çekici talebinde bulunabilirsiniz.