Donmanın verdiği hasarları, kar ve buz eritme sistemleri hizmetimizle ortadan kaldırıyoruz. Kış aylarında buz ve karın verdiği maddi zararı en aza indiriyoruz. Yerden ısıtma sistemleri ile liderlik konusunda bir numara olmak için en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

Verilen Hizmetler

Kış aylarında sizlere çeşitli hizmetler sunmaktayız.

  • Hamam ısıtma
  • Çatı ısıtma
  • Rampa ısıtma
  • Yerden ısıtma
  • Kış bahçesi ısıtma
  • Soğuk oda döşeme ısıtma

Diğer ısıtma sistemleri gibi birçok hizmetimiz bulunmaktadır.

Çatı Isıtma

Elektrikli çatı ısıtma hizmetimizle evlerinizde, işyerlerinizde buzlanmanın, donmanın önüne geçmekteyiz.

Çatı ısıtma hizmeti sayesinde çatılarda ve oluklarda donma probleminin, maddi ve manevi tüm hasarın önüne geçmekteyiz. Malzeme tedarik ve montaj hizmetimiz bilgili ve uzman personellerimiz tarafından yapılmaktadır. Takım ruhu çalışmasıyla sizlere daha iyi hizmet sunmaktayız.

Hamam Isıtma

Hamamlar kültürümüzü yansıtan geçmişten bugüne taşınan mimari yapılardır. Bu yapıların kültürümüzü yansıtmada önemi büyüktür. Bu kültürü devam ettirmek için sizlere hizmet vermekteyiz. Hamam gibi mimari yapılarda alttan ısıtma sistemleri hizmeti vermekteyiz.

Rampa ısıtma

Teknolojinin gelişmesiyle orantılı olarak firma olarak bizlerde gelişmekteyiz. Özellikle sizlere verdiğimiz ısıtma hizmeti sayesinde, kış aylarında kaza riskini en aza indirmesi ile can güvenliğinizi sağlamayı hedef almaktayız. Rampalarda ısıtma sistemi hizmetiyle birlikte don olaylarına son vererek can güvenliğinizi sağlamaktayız.

Yerden Isıtma

Evinizde yerden ısıtma hizmetimizle konforu ayaklarınıza seriyoruz. Üstelik akıllı termostat kullanımı sayesinde ekonomik bir ısınma hizmeti sağlamaktayız. Konforlu ve rahat bir kış geçirmenizi sağlıyoruz. Cebinizin konforunu sağlayarak isitmax.com olarak sizleri mutlu etmeyi amaçlıyoruz.

Soğuk Oda Döşeme Isıtma

Soğuk hava depolarında da ısıtma hizmeti vermekteyiz. Soğuk hava depolarında zemin soğuktan dolayı zarar görmektedir. Bu da işyeri sahiplerine ek bir maliyet çıkarmaktadır. İşte burada yine biz devreye girerek soğuk oda döşemelerini ısıtma sistemlerimizle daha uzun süreli kullanım imkanı sunuyoruz. Ek masraf çıkaracak her donma olayı için bizler hizmet sunmaktayız.

Isıtma sistemi hizmetinde, uzman ekibimizle büyüyerek sizlere hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Kış aylarında hizmetimizle hem mekanınızı hem de kalbinizi ısıtıyoruz. Kalbinizi ısıtmak ve cebinizi düşünmek bizim işimizdir.