Ofislerde, işyerlerinde, çalışan sayısının çok olduğu büyük şirketlerde çalışanların giysi ve malzemelerini saklamak için işlevsel dolaplara ihtiyaç vardır. Tunay Ofis çelik ofis sistemleri olarak ihtiyacınız olan her ebat ve çeşitte ürünlerimizle sizlere hizmet sunuyoruz. İşyerlerinde, personeliniz için soyunma dolapları imalatı ve satışı konusunda sizlere hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ürünler sunma iddiasındayız.

İhtiyacınız olan her çeşit soyunma dolabının imalatını yüksek teknolojimiz sayesinde gerçekleştiriyoruz. Fabrikalar, okullar, öğrenci yurtları, spor merkezleri gibi toplu yaşamın bulunduğu alanlarda, istediğiniz sayıda ve ölçüde soyunma dolabı imalatı ve montajı konusunda bizden yardım isteyebilirsiniz. Çelik yapısı ile sağlam ve dayanıklı ürünlerimiz, ihtiyacınıza göre tekli, ikili, üçlü, dörtlü, altılı, L kapılı, E- kilitli gibi çeşitleri ile üretilmektedir. Dolaplar genellikle, 200*37*95 cm ebatlarında üretilmekte ise de, ihtiyacınıza göre değişik ölçülerde ürünün üretimini aynı kalite ile sağlamaktayız. Standart modellerimizin dışında yine sizlerin isteğine göre, her ebat ve türde dolap üretimini de gerçekleştiriyoruz. Tek kişinin kullanımına uygun dolaplarımızın yanında çoklu kullanım için ürettiğimiz dolaplarımızda işyerlerinizde size büyük kolaylık sağlıyoruz.

Güvenlik konusunda da taviz vermediğimiz ürünlerimizde asma kilitler ve dolap üzerine monte edilmiş halde bulunan kilitlerimiz sayesinde gözünüz arkada kalmayacaktır. Eğer güvenlik konusunda çok daha hassas davranmak isterseniz e- kilitli çeşitlerimizle, manyetik kart yardımı ile açılabilen dolaplarımızı gönül rahatlığı içinde kullanabilirsiniz. Ürünlerimizi üretirken, uzun yıllar kullanılması amacını güdüyoruz. Çelik malzemeden, sağlam ürünler imal ediyoruz.

Ürünlerimizi elektrostatik toz boya ile boyayarak, boyasının uzun yıllar korunmasını amaçlıyoruz. İşyerinizin ya da dolap ihtiyacı olan mekanların yapısına uygun, tercih ettiğiniz türde, şekilde ve renklerde ürünlerin imalatı ve satışı konusunda, kalite çizgimizi hiç bozmadan yıllardır hizmet sunuyoruz. Ürünlerimiz kesinlikle son teknoloji kullanılarak üretilmektedir. Ürünlerimizin fiyatları konusunda da oldukça avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Uygun fiyatlarımızla, bütçenizi sarsmadan tam ihtiyacınız olan dolapların üretimi ve satışı konusunda hizmetinizdeyiz.

Ürünlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Soyunma dolapları konusunda ihtiyacınıza uygun ürünler için bize danışmadan karar vermeyiniz.