Instagram günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başında geliyor.  Kullanıcılar kişisel olarak Instagram kullandığı gibi işletme hesabı açarak gelir amaçlı da kullanabiliyor. Instagram’da takipçi sayısının artması için aktif olarak kullanmak ve düzenli olarak paylaşım yapmak gerekiyor. Gündeme uygun güncel içerikler paylaşıldığında kullanıcılar o hesapları daha fazla takip ediyor. Ayrıca sürekli paylaşım yapmak ve etiket kullanmak da keşfet sayfasında çıkarak insanların sizleri keşfetmesini sağlıyor.

Takipçi arttırmanın en kolay ve en kısa yolu takipçi satın almaktır. Fennomedia sitesinden satın alacağınız takipçilerin yanında beğeni ve yorum da satın alabilirsiniz. Paket halinde satılan bu tür hizmetler takipçi sayısına, beğeni sayısına veya yorum sayısına bağlı olarak değişir. Takipçiler 200’den başlayarak 3000 adete kadar satın alınabilir.

Instagram Takipçi Arttırma

Hesabınız için https://fennomedia.com/ sitesinden takipçi alırken bu takipçilerin özelliklerini de seçebiliyorsunuz. Türk, yabancı veya organik takipçi seçenekleri arasından seçtiğiniz özellikteki takipçiler anında hesabınıza geçiyor. Özel kampanyalardan da yararlanarak aylık olarak da beğeni ve yorum satın alabiliyorsunuz.

Instagram profilinizin başarılı olması için gerekli olan takipçiler, aynı zamanda marka değerinizi de arttırır. Takipçi sayısı arttıkça diğer kullanıcıların da sizi fark etmesini sağlar.

Neden Instagram Takipçi Satın Alınmalı?

Instagram hesabında takipçisinin çok olmasını herkes ister. Sosyal medyanın herkes için önemli hale gelmesiyle işletmeler de sosyal medya üzerinde büyük yer kaplıyor. İşletme sahipleri markalarını duyurmak ve satışlarını arttırmak için takipçi sayısını arttırmak için farklı yollara başvuruyorlar. Ancak takipçi sayısının artması satın alınmadığı sürece uzun sürüyor.

Daha fazla kişiye ulaşmak ve takipçi sayılarını katlamak isteyen kişiler takipçi satın alma sitelerini kullanarak kolay yoldan takipçi sayısını arttırıyor.

Satın Alınan Takipçiler

Satın alırken dikkat edilmesi gereken şey takipçilerin nitelikleridir. Yabancı bot takipçileri seçmeniz durumunda herhangi bir sahibi olmayan ve pasif olan hesaplar gönderilir. Gerçek Türk takipçileri seçerseniz bunların sahipleri vardır ve aktif hesaplardır. Yazılım ile veya otomatik oluşturulmuş kullanıcılar değildir. Gerçek kişilerin sizi takip etmesinin dezavantajı ise istediklerinde sizi takipten çıkmalarıdır. Bu yüzden aktif kalmaya devam etmeli ve takipçilerinizin hoşuna gidecek paylaşımlar yapmalısınız.

Beğeni izlenme gibi dönüşlerin düşük olmasının sebebiyse, gönderilen takipçilerin yaşlarının küçük olmasıdır. Bu kişilerin dikkatini çekecek gönderiler paylaşılması durumunda beğeni ve yorum da alınabilir. Eskiden daha yüksek yaş gruplarına hitap eden Instagram’da kullanıcıların yaş ortalaması her geçen gün düşüyor. Bu da takipçi satın alma uygulamalarını kullanan kişilerin de yaş ortalamalarının değişmesine sebep oluyor.  Bunun için Fennomedia sitesi üzerinden aktif olan Türk takipçilerinden satın almak daha doğrudur.