Instagram kullanıcılarının günlük paylaşımda bulundukları hikâyeleri takipçileri olarak görmeniz durumunda paylaşan kişiye bildirim ulaşır. Kimlerin bu paylaşımı görüntülediği bilgisi verilerek hangi takipçinin olduğuna ilişkin bilgi aktarılır. Fakat yazımız boyunca sizinle paylaşacağımız bir internet sitesiyle instagram gizlice hikayeye bakma kolaylıkla mümkün olacak.

Instagram Hikayelerini Hesabınız Olmadan Stalklayın

İnternet sitesi sadece anonim olarak hikâyeleri görüntüleme imkanı vermez. Ekstra bir özellik olarak bu hikâyeleri başka kişilerle de anlık paylaşıma müsaade eder.

Instagram stalklama işlemlerini www.storieswatch.com sitesi üzerinden hesabınız olmadan ve Instagram’a giriş yapmadan şifresiz gerçekleştirebilirsiniz.

Site, İngilizce dilinde tasarlanmıştır. Güvenlik sertifikası bulunduğundan Google yönetimince güvenilir siteler kategorisinde yer alır. Site sizin kişisel verilerinizi kesinlikle ele geçirmeye çalışmaz. Paylaşım yapacağınız diğer sosyal mecralar Twitter, Facebook, BİP ve Instagram'ın kendisidir. Ayrıca Whatsapp'tan da paylaşımda bulunma imkanınız olacak. Paylaşımda bulunma mantığı aynıdır.

Instagram Hikayelerini Telefona İndirin

Gizli hikaye bakma sitesi Stories Watch ayrıca mobil telefona indirme (download) işlemine de izin veriyor. Download işlemi için öncelikle sitenin ana sayfasındaki username kutucuğuna aradığınız kişinin kullanıcı adını yazmanız gerekiyor. Kullanıcı adını yazdığınız kişinin 24 saat içerisinde mevcut bir story paylaşımı söz konusu olmuşsa karşınıza çıkarılacak.

Kimliğiniz gizli tutulduğundan instagram hikayeye gizlice bakma durumunda karşı tarafa herhangi bir şekilde bildirim ulaşmayacak. Dolayısıyla mobil cihazınıza anında indirme imkanı bulacaksınız. Siteye iOS ya da Android bütün cihazlardan rahatlıkla ulaşmanız mümkün. Responsive özelliği sayesinde mobil uyumluluk düzeyi en üst seviyeye çıkarılmıştır.

Instagram’da Video ve Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram takipçileri takip ettikleri kişinin hikâyesini karşı tarafa kimliği bildirilmeden instagram gizlice hikayeye bakma istiyor. Bu mümkün müdür? Elbette mümkün. Instagram tarafından resmi olarak geliştirilmiş böyle bir uygulama olmasa da güvenilir yazılımcı şirketler tarafından tasarlanmış yan uygulamalarla kimliği gizli tutarak hikâyelere erişim sağlama imkanınız var.

Aynı zamanda Instagram’da herkese açık hesapların video ve fotoğraflarını da indirebilirsiniz. Bunun için www.viewerig.com adresine giriş yapın.

İngilizce olan bu internet sitesi download (indirme) özelliklerine de sahip. Search username yazan kutucuk alanına video ve fotoğrafını gizlice izleyeceğiniz ve indireceğiniz kişinin kullanıcı adını yazmanız yeterlidir.

Takipçisi olduğunuz kişi paylaşımda bulunmuşsa karşınıza tüm paylaşımları çıkacak ve bunları izleyebileceksiniz. Dilerseniz bilgisayarınıza ya da akıllı telefonunuza indirme (download) işlemi de hızlıca gerçekleşmiş olacaksınız.

Sitenin size sunduğu özellikler tamamıyla ücretsiz olup karşılığında herhangi bir ücret talep edilmez. Mobil eklentiye ya da uygulamaya gerek kalmadan site üzerinden anonim kalarak paylaşılmış hikayeleri ve Instagram video fotoğrafları anında görüntüleyebilir, paylaşabilir ve de dilerseniz yedekleyebilirsiniz.