İnternet kullanımının oldukça yaygınlaşması sayesinde birçok kaynağa ve bilgiye bilgisayarlarımız üzerinden kolayca ulaşabilme imkanına sahip olduğumuz bugünlerde, özellikle kendimizi geliştirebilmek adına internetin bizlere sunduğu imkanlardan yararlanabilmekteyiz. Özellikle eğitim alanında internet üzerinde birçok kaynak bulunmaktadır ve bu kaynaklar sayesinde dilediğimiz zaman yeni bilgiler öğrenebilmekte, öğrendiğimiz bilgileri ise kolayca pekiştirebilme imkanına sahip olmaktayız. Sizler için özel olarak hazırladığımız web sitemizde kendi kendinize kolay bir şekilde İngilizce öğrenebilmek için ihtiyaç duyacağınız hakkında bilgilere de ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz kelimelerin Türkçe anlamlarını öğrenebilir, cümle içerisinde nasıl kullanıldıklarını ve nasıl çekimlendiklerini öğrenebilirsiniz. İngilizce kelimeler için özel olarak hazırlanan alıştırmalarımızı yaparak, kelime bilginizi pekiştirebilirsiniz.

İngilizce kelimeler geniş zamanı ve geçmiş zamanları anlatabilmek üzere 3 farklı şekilde çekimlenmektedir. Web sitemizde kelimelerin bu 3 farklı zaman kavramını anlatabilmek için nasıl çekimlendiklerini, cümle içerisinde nasıl kullanıldığını açıklamaları okuyarak kolayca öğrenebilir, kelimelerin Türkçe karşılıklarını kolayca bulabilirsiniz. Böylece İngilizce kelime bilginizi geliştirebilir, İngilizceyi konuşmak ve anlamak konusunda kendinizi geliştirme imkanına sahip olabilirsiniz. Farklı anlamlardaki kelimelerin yan yana getirildiklerinde hangi anlama geldiğini, cümle içerisinde bu kalıpları nasıl kullanmanız gerektiğini web sitemiz aracılığı ile keşfedebilir ve kendi kendinize hiçbir yardım almadan İngilizce öğrenmenin keyfini çıkartabilirsiniz.

İngilizce öğrenen kişilerin en çok zorlandıkları İngilizce kelimeler konusunda web sitemizdeki kaynaklardan yararlanarak kolay bir şekilde İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Sitemizi ziyaret etmek için