İmplant tedavisi birçok proteze göre daha güvenli bir işlem olanağı sunduğundan dolayı insanların aklında yüksek miktarda ücret ödemesi gerektiği gibi düşünceler yer almaktadır. Bu düşüncelerin önüne geçmek amacıyla Citydent olarak, cerrahlarımızın yıllar içerisnde tecrübe ile belirlediği markalarla kalite-fiyat dengesini korumayı ilk amaç edindik. Bu sayede hastalarımıza kalıcı, güvenilir ve optimum fayda sağlayacak tedavileri gereksiz maddi yük oluşturmadan sunabilmeyi hedefledik. Kliniğimizde implant fiyatları 2019 yılı için de işte bu anlayışla düzenlendi. Sunduğumuz kaliteli hizmetten, uygun fiyatlarla faydalanılması 13 yıldır tercih edilmemizdeki en önemli etkenlerden.

Diş kayıplarında implant, hemen hemen her hekimin ilk tercihidir. Çiğneme esnasında çenede ağrı oluşturması, diğer dişlere baskı uygulaması ve rahatsız etmesi mümkün değildir. Titizlikle alınan ölçüler ve her aşamada anatomiyi dikkate alan hassas uygulamalar sayesinde ağızdaki diş yapısı herhangi bir şekilde olumsuz etkilenmemektedir.

İmplant Fiyatları 2019 Yılında Ne Durumda?

Birçok hastanede fiyatlar üst seviyede tutulurken, Citydent en güvenilir markalarla uyguladığı tedavilerde ulaşılabilir ve makul bir fiyat politikası izlemekte ısrarcıdır. İmplant fiyatları 2019 yılında tarafımızca en aza indirgenmiş, birçok kişinin bu tedaviden faydalanmasına sebebiyet verilmiştir. İmplant, birçok protez çeşidine göre daha iyi sonuç veren bir tedavidir. Çene kemiğine yerleştirilen titanyum diş kökü, rahatsızlık hissiyatı vermemektedir. İnsanların tedaviden sonra hayatına dönüş yapabilmesi ve aynı gün içerisinde normal bir şekilde hayatına devam edebilmesi mümkün hale getirilmiştir.

İmplant Kullanmanın Avantajları

İmplant kullanmak, basşka bir protez çeşidinden daha güvenli ve daha işlevsel bir sonuç vermektedir. Çene yapısına zarar vermeyen, diğer dişlerin yapısını bozmayan bir özelliğe sahip olması tercih edilmesine sebebiyet veren faktörler arasında yer almaktadır. Tüm bunların yanı sıra Kliniğimizde implant fiyatları 2019 yılında da makul tutulmaya devam edilecek. Citydent olarak hastaların rahatsızlıklarına göre çözüm odaklı bir şekilde hizmet vermemiz, uygun fiyat sunmamız tercih edilmemizi sağlamıştır. Hastalar estetik bir görünüme sahip olurken aynı zamanda dişlerini rahat bir şekilde kullanabilmektedir.