Futbolda en çok tercih edilen oyun tarzlarından biri Alt / üst oyunudur.. Malum iddaa çıktığı dönemden beri maç sonucu olarak 2.5 Gol altı/üstü oyunu aktif olarak devam ediyordu. Ancak son yıllarda yenilik olarak ilk yarı sonucuna yönelik oyunlar da açılmaya başlandı.. İlk yarı 1.5 gol altı veya üstü iddaa tahminleri nasıl kupona işaretlenir buna bakalım..

İlk yarı Sonucu 1.5 Gol altı / üstü oyunu kupona oldukça basit işaretlenir.. Zira kuponda İY alanı mevcut.. İlk yarı kolonu işaretlendikten sonra A-Ü kutularından da alt mı üst mü biteceğini tahmin ediyorsunuz.. Buradaki soru ilk yarı 2 veya daha fazla gol olur mu? İki golün altında kalacağını düşündüğünüz tüm maçlar için ilk yarı 1.5 gol alt tercihini banko kuponlar da işaretleyebilirsiniz. Aksini düşünüyor ve ilk yarıdan en az 2 gol çıkar diyorsanız hemen karşısında yer alan Üst kutucuğunu işaretliyorsunuz.

İlk Yarı Sonucu 1,5 gol oynamak mantıklı mıdır? Bu oyunda oranlar çok yüksek olabiliyor. Özellikle ilk yarı iki gol çıkabileceğini düşündüğünüz maçlarda en az 1.70 oran bulabiliyorsunuz.. İki veya daha üzeri oranlar da yakalamanız imkanlar dahilinde.. Gollü geçeceğini düşündüğünüz maçlarda ilk yarı gollere oynamak her zaman daha mantıklı bir durumdur. Banko maçlar bulmak böyle daha kolaydır.

İddaa'da gol üzerine Karşılıklı Gol var / yok veya TEK / Çift oyunları da mevcuttur.. Bildiğiniz üzere Tek/Çift oyunu da iddaa'nın 2017 de sunduğu yenilikler arasındaydı.. Çok fazla tuttuğu ifade edilemez. Zira tamamen şans üzerine olan bu oyuna açılan oranlar oyuncuları tatmin etmedi. Bu nedenle beklenen ilgi düzeyine ulaşamadı. 2017-18 sezonunda çok farklı oyunları iddaa'da görmeniz mümkün olacak.. Banko kuponlar için bu tarz maçları takip edebilirsiniz.