Farklı iş sektörlerinde çeşitli amaçlar için kullanılan raf sistemleri, kullanım alanlarına göre işyerlerinin başlıca ekipmanları arasında yer alır. Raf sistemleri depo, mağaza, yapı marketler başta olmak üzere birçok mekanda kullanılır. Raf ve raf sistemleri, istifleme, teşhir ve muhafaza amaçlı tercih edilebilir. Farklı özellikleri bulunan ikinci el raf sistemleri ihtiyaca göre tasarlanır ve kurulumu yapılır. Sıfır raf sistemlerine göre avantajlı fiyat seçenekleriyle sunulan ikinci el raf sistemleri, yapılan onarım ve bakım çalışmalarından sonra satışa çıkarılır. İkinci el raf sistemleri alım ve satışı yapan ZMF Raf Türkiye'nin ilk ve öncü firması olarak hizmet veriyor. Kaliteli, güvenilir ve ihtiyaca uygun ikinci el raf sistemleri ile depo ya da mağazanızda alandan tasarruf sağlayarak, düzenli ve fonksiyonel bir çalışma ortamı sağlayabilirsiniz.

İkinci el depo raf sistemleri ürün ya da malların çeşitlerine ve ağırlıklarına göre farklılık gösterir. Farklı amaçlar ve farklı ağırlıklardaki yükler için tasarlanan depo raf sistemleri, dar koridor raf sistemleri, çift derinlikli raf sistemleri, hareketli raf sistemleri, sırt sırta raf sistemleri, katlı depo raf sistemleri gibi oldukça farklı kullanım avantajları sunan çeşitlere sahiptir. Depo ve mağazalarda kullanılan raf sistemleri maliyetten, mekandan ve iş gücünden maksimum faydalanmanızı sağlar.

Orta depo raf sistemleri

Depolarda malların istiflenmesi, yerlerinin değiştirilmesi, sayım ve etiketleme gibi birçok işlem ikinci el raf sistemleri kullanımıyla çok daha kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Orta ağırlıktaki yükler için tasarlanan orta depo raf sistemleri ile yükleme, istifleme, teşhir işlemleri sistematik bir şekilde gerçekleşir. Ürün boyutuna göre ayarlanabilen raf seçenekleri ile koli içerisinde, paketli ya da açık bir şekilde ürünler yerleştirilebilir. Dayanıklı malzemeden üretilen orta depo raf sistemlerinde ikinci el raf alımı oldukça avantajlı bir seçenektir.  

Hafif depo raf sistemleri

Hafif depo raf sistemleri depo, mağaza, yapı market gibi alanlar başta olmak üzere birçok farklı sektörde yaygın olarak kullanılan ikinci el raf sistemleridir. Elektronik eşya satan mağazalardan, süpermarket ve giyim mağazalarına kadar oldukça geniş çerçevede kullanılabilen hafif depo raf sistemleri düzenli ve fonksiyonel çalışma imkanı sunar. Uzun ömürlü yapıları ve diğer raf sistemlerine entegre olabilme özellikleri ile yoğun şekilde tercih edilen orta ve hafif raf sistemleri ikinci el raf sistemleri piyasasında da en çok tercih edilen sistemlerdendir. Türkiye'nin birçok noktasında ikinci el raf sistemlerinde bir numara olan ZMF Raf güvencesiyle hemen tanışın. İhtiyacınıza en uygun raf sistemleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uzman ekibimizle 7/24 hizmet sunuyoruz.