HTC Desire Eye sonunda Türk kullanıcılarla buluştu. Telefonun ön yüzüne konumlandırılan 13 Megapiksel çift LED flaşlı kamera oldukça ilginç bir tasarımla dikkat çekiyor. Telefonun oldukça ince yerleştirilen hoparlörü ve ahizesi, dikkatli bakılmadığında görülmüyor.

SUYA 1 METREDE YARIM SAAT DAYANIYOR

Çift renkli, su geçirmez tek parça gövde tasarımı IPX7 sertifikası sayesinde 1 metre derinliğe kadar yarım saat boyunca dayanabilir bir yapıya sahip.

HTC M8'E BENZİYOR

5,2 inç büyüklüğünde Full HD (424 ppi) ekranın kullanıldığı akıllı telefonun işlemci biriminde ise 2,3 GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci ve Adreno 330 grafik birimi bulunuyor. İşlemci ve ekran özellik bakımından Desire Eye, One M8'e oldukça benzer özelliklere sahip..

HAFIZA KART DESTEĞİ

HTC, yeni akıllı telefonunda 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanını kullanıcısına sunuyor. Elbette bu hafızayı microSD kart desteği sayesinde arttırmak mümkün..

SATIŞ FİYATI VE BATARYASI

Android 4.4.4 KitKat ile işletim sistemi ile gelen telefonda HTC'nin oldukça başarılı olan Sense 6 kullanıcı arayüzü kullanılmış. Akıllı telefon gücünü ise 2400 mAh büyüklüğünde bataryadan sağlıyor. HTC Desire Eye Türkiye'de 1899 TL'den satışa sunuluyor.

HTC DESİRE EYE

Her iki taraftan nefes kesici fotoğraflar çekin: Anında düzenleme için yerleşik selfie araçlarıyla çiftli 13MP arka kamera ve 13MP ön kamera. Çift ön stereo hoparlör ve 3 mikrofon, inanılmaz ses ve çağrı netliği sunar. Hepsi gösterişli, çift renkli bir tasarımda. HTC Desire Eye ile tanışın: Görebileceğiniz bir fark. Hissedebileceğiniz bir deneyim.