Günümüzde milyonlarca internet sitesinin olması ve yeni internet sitelerinin her geçen gün kurulması ile birlikte, bir çok kişinin başarıyı elde edebilmekte projelerini hayata geçirmeyi amaçlamalarından dolayı, günümüzde internet vazgeçilmez bir tutku olmuş ve bu tutkunun da uzun yıllar boyunca var olacağını söyleyebiliriz. Tabi ki bunun için bilmeniz gereken bir çok detay olduğu gibi, kullanmanız gerekende bir çok araç bulunmaktadır. Ama şunu belirtmekte fayda var ki, internet diğer iletişim araçlarına göre çok daha uygun fiyatlı olması nedeni ile özellikle insanlar tarafından ilgi duyulmakta ve büyük şirketlerde projelerini bu yöne ağırlıklı olarak hayata geçirmektedirler.

Burada her geçen gün görüyoruz ki, yepyeni internet siteleri hayata geçiyor ve bir çok internet sitesini de hayatına son veriyor. İyi bir internet sitesi oluşturmak için, bir çok etkene sahip olmanız gerekmektedir. Bu etkenler, yazılım, kod bilgisi, tasarım, grafik gibi genel olarak bilgisayar başında ki eğitiminiz, becerileriniz ve hayal gücünüz ile oluşabilecek temel bilgilerden oluşsa da, bir çok site alt yapısı bilgisine de sahip olmanız gerekmektedir. Bu alt yapı sizlerin ne kadar bilgi olduğunuzdan ziyade, kullanmış olduğunuz araçların ne kadar iyi olduğu ile alakalıdır. Örneğin iyi bir hosting yada reseller sahibi değilseniz, ne yazık ki istediğiniz hedefi tutturamaya bilirsiniz.

Çünkü sitenize ulaşılamaması durumu bu araçlar ile olmaktadır. Bunun için bir çok büyük proje sadece dedicated sunucu cihazlarında barınmakta olup, böylelikle hem kullanıcılarına hızlı bir bağlantı sunabilmektedirler ve hemde arama motorlarından iyi hit ve index almaktadırlar. Biz sizlere bu konuda özellikle en kaliteli firmalardan olan ve sizlere en doğru hizmeti sağlayacak olan www.megatrhost.com firması ile çalışmanızı önerebiliriz. Burada sizlere tavsiye etmiş olduğumuz firmanın alanında uzman olması ile birlikte, sizlere en doğru şekilde hosting sağlayacakları gibi, durumuna göre reseller veya dedicated sunucu da satın alabilmeniz mümkündür.

Şunu unutmayın ki, bu işlerde özellikle fiyat ikinci planda olup, sizlerde işlemlerinizi ikinci plana atmamak için, parayı ikinci plana koymalısınız. Çünkü sitenize bir kişi girmek istediğinde eğer giriş yapamıyorsa yada arama motorları sürekli sitenin düştüğünü görüyorlarsa, bu siteyi ciddiyetsiz kabul edebilirler ve bu da sitenizin kısa sürede hitlerinin kaybolmasına ve indexlerinin ise geç alınmasına neden olur. Bu gibi sorunlar ile karşılaşmamak için, özellikle büyük projeler için dedicated sunucu en iyi çözüm olacaktır. Sizlerde bu alanda en iyi olan firma ile çalışmaya başlayarak, hosting ve reseller ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve en kısa sürede istediğiniz hite kavuşabilirsiniz.
 megatr

Hosting Almak

Kaliteli bir firmadan hosting ve reseller almak, en ufak sorununuz da karşınızda bir teknik destek bulabileceğinizin bir göstergesi olduğunu bilmelisiniz. Böylelikle sizlerde sorunlarınızı çok kısa sürelerde çözebilecek ve bu çözüm ile birlikte, sitenizi sürekli aktif tutacaksınız.

Dedicated Sunucu Kontrolü

Ayrıca dedicated sunucu kullanımında iyi iseniz, sizlerde tüm sitelerinizi tek bir sunucu üzerinden kontrol edebilir ve bu sunucuyu hosting ve reseller parçalarına bölebilirsiniz. Ayrıca bir çok kişi için dedicated sunucu ticari bir girişim olup, satın almış oldukları bu sunucuları belirli parçalara bölerek müşterilerine sunmaktadırlar.

Reseller Paketleri

Özellikle reseller paketlerinin hosting paketlerinden çok daha fazla bir satışının olması nedeni ile sizlerde sitelerinize geçici süreli bu çözümleri üretebilir ve büyümeye başlaması ile birlikte, dedicated sunucu kiralayarak, sitelerinizi bu sunuculara aktararak ziyaretçilerinize daha kaliteli bir hizmet sağlayarak, sitenizi istediğiniz yere getirebilirsiniz.