2008 yılında kurulmuş olan ve bir arkadaşlık portalı olarak hayatına devam eden sohbet ve sitesi günümüzde de kaliteli ve keyifli arkadaşlıkların kurulduğu, sanal alemin gerçek arkadaşlık sitesi olarak hizmet vermektedir. 7/24 erişim sağlayabileceğiniz, kaliteli ve seviyeli sohbetlerin yapıldığı sohbet odalarında hem ihtiyaç duyduğunuz arkadaşlara sahip olabiliyorsunuz hem de bütün sorunlarınızı anlatarak çözüm bulabiliyorsunuz. Sitede yer alan bütün kullanıcılar 18 yaşından büyük olduğundan ve argo , küfür yasak olduğundan seviyeli sohbetler gerçekleştirebiliyor, kalıcı arkadaşlıklar edinebiliyorsunuz.

Site Kuralları

Site tarafından konulmuş olan belirli standartlara ve kurallara göre sohbetler gerçekleştirildiği için diğer sohbet siteleri gibi rahatsız edici üyeler ile karşılaşmıyor, sohbet seviyesi belirli bir düzeyin altına inmeden sohbet edebiliyorsunuz. Her yaştan, her kesimden insanın yer aldığı sitede kendi yaşam tarzınıza ve kafa yapınıza göre arkadaşlara bulabiliyorsunuz. Günümüzde gerçek hayatta bulamayacağınız, bir araya gelemeyeceğiniz insanlar ile sanal sohbet yapabileceğiniz ve arkadaşlıklar kurabileceğiniz bir site olarak güvenlik açısından ve kaliteli sohbetler yapılması açısından konulmuş kurallar ışığında sohbet odalarına yer alabiliyorsunuz. Kuralların ihlal edilmesi durumunda üyeliğiniz askıya alınabilir veya iptal edilebilir.

Alternatif Erişim Seçenekleri

İnternet sitemiz üzerinden erişim sağlayarak sohbet ve chat odalarına bağlanabileceğiniz gibi sizler için geliştirmiş olduğumuz application aracılığı ile erişim sağlayabiliyorsunuz. 18 yaşından büyük olan herkese açık sohbet sitesi olarak sizlere hizmet veren siteye ücretsiz olarak erişim sağlayabiliyorsunuz. Birbirinden farklı sohbet odalarının yer aldığı sitede dilediğiniz oda da yer alabilir, sohbet edebilir veya gerçek arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Sitemizde klasik sohbet siteleri dışında size özel olarak sunulan radyo odasında canlı müzik dinleyebilir, 7/24 canlı müzik isteğinde bulunabilirsiniz.

Güvenli, keyifli ve herkese açık sohbet sitesinde sanal arkadaşlar edinmek, dertleşmek, farklı konularda sohbetler etmek istiyorsanız sitemizi günün her saatinde ziyaret edebilirsiniz. Size sunmuş olduğumuz MIRC uygulaması ile bilgisayarınız üzerinden güvenli bir şekilde erişim sağlayabilir ve sohbet yapabilirsiniz. Profesyonel bir kadro ile sizlere sunmuş olduğunuz bu hizmetlerden yararlanmak için yapmanız gereken www.damarsohbet.com linkine tıklamak ve sitemizi ziyaret etmektir. Kaliteli ve gerçek dostlukların kurulduğu, sanal alemin gerçek, seviyeli sohbet sitesi olan Damar Sohbet sitesi siz değerli üyelerine sohbet ve chat hizmeti veriyor.