Hediye kartları neden önemlidir? Bunun cevabı oldukça açık aslında. Seçilen hediyelerin bedeni, rengi, türü, öyle olduğu düşünülse de kişiye hitap etmeyebilir ve bu çok doğaldır. Belki bu hediyeyi vermenin zamanı değildir. Örneğin; BODO üzerinden annenize ‘SPA lady’ aldınız ancak O, SPA dan hoşlanmıyor olabilir, yeni gitmiş veya ilgisini çekebilecek daha hareketli hediyeler tercih ediyor da olabilir. Elbette hediyeyi vereceği kişiyi çok iyi tanıyıp kendine güvenen müşterilerimiz en doğru hediyeyi seçecektir. Ancak hediye kartları sayesinde müşterilerimiz yaşadıkları deneyimlerden en büyük hazzı duyacaktır. Kolay erişimi ve uzun süreli kullanımı sayesinde istediğiniz zaman kullanabileceğiniz bu kartları kullanmak için sadece üzerindeki kodu biliyor olmanız yeterlidir. Size BODO hizmeti ile sunulan hediye kartlarını, tecrübe edinmek için istediğiniz deneyimi seçtikten sonra BODO ile iletişime geçebilir ve aktivasyon kodunu ve seçiminizi ileterek tek telefonla kullanıma açarak, deneyim hediyenizin tadını istediğiniz gibi çıkarabilirsiniz.

Hediye kartı ile alınabilecek hediye fikirleri

İnsanlar bazen bir şeyler beğenir ve kendisine alınsın ister, ancak sevgilisine, eşine veya arkadaşına doğum günü için bunu istediğini söyleyemez tabii ki. İşte böyle durumlarda hediye kart işin içine girer ve herkes için mutlu sonuç garantisi sağlar. Eğer sevdiklerinize en doğru hediyeyi bulmak için vaktiniz yok ise, çalışıyor ve hediyeleri incelemek için vakit bulamıyorsanız o halde en ideal olanı yapıp hediye kartı satın alın! Farklı hobi ve ilgi alanları olan babanıza babalar gününde; ‘’ Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’, ‘’İki kişi için karting’’, ‘’ Poligon’da Silahla Atış’’, ‘’ Yelken ile Tanışma Eğitimi’’ gibi seçenekler sunarak BODOnun muhteşem hediye kartı eşliğinde verebilir, en çok istediği deneyimle tanışma fırsatını yakalama şansı verebilirsiniz. BODO da yüzlerce deneyim hediyesi ve eşsiz sunumlarıyla sevdiklerinizin heyecanını doruklara çıkarın.

Hediye çeki nasıl kullanılır

Hediye çeki de yine temel de hediye kartı ile aynı işlevi görür. Size verilen bu çek ile içerdiği tutarda belirlenen mağazalar ve ürünlerde dilediğiniz alışverişi yapabilirsiniz. Mağazaların web siteleri üzerinden de online hediye çeki kullanabilirsiniz. Sevdiğiniz herkes için özel günlerde hediye çeki kullanmak, harika görsel sunumları ve özgürce harcayabilmeniz sebebiyle oldukça nazik bir tutum olacaktır. Müşterileri için her detayı ilgiyle düşünen https://bodo.com/tr/ en çok sevilen hediye konseptlerini sevgiyle hazırlayıp siz değerli müşterilerine özenle sunuyor.