İnternetten film izlemek, elbette ki çağımızın en üstlerde yürüttüğü bir eylem halini almıştır. Birçok farklı film sitesi etrafı sarmış ve internetten hd film siteleri 720p günlük hayatın ve boş zamanların olmazsa olmazı haline gelmiştir. İşte, şimdi bahsi geçecek olan site, internetten film izlemek isteyen kimseler için kaçınılmaz bir fırsat niteliği taşımaktadır. hdfilmsiteleri.com bağlantı adresini taşıyan bu sitede, filme ve sinemaya dair aranılan her şey mevcut. İstediğiniz her kategorideki her film, dilediğiniz her dildeki her yapım bu sitenin içerikleri arasında yer almakta. Sitedeki film sayısının çokluğu filmlerin kalitesi hususunda sizi şüpheye düşürmesin, çünkü adından da belli olacağı üzere sitedeki tüm filmlerin kalitesi 720 p’nin üzerinde. Görüntü sıkıntısı yaşamadan film izleyebileceğiniz sitede aynı zamanda yeni çıkan filmlerin fragmanları ve filmler hakkındaki bilgiler de yok değil. Henüz gösterime girmeyen, yakında girecek olan yahut da gösterime yeni girmiş filmler hakkındaki her türlü ayrıntı sitenin içerisinde saklanıyor.

Esasen siteyi, diğer film sitelerinden ayıran birçok özellik mevcut. Bu özelliklerden bazılarını inceleyecek olursak sitedeki ‘Film istek’ köşesinin bahsini edebiliriz. Çünkü bu film istek köşesi birçok sitede bulunmayan şahane bir fikir. Aradığı filmi bulamayan izleyiciler için ayrılan bu köşeyi emin olun ki siz de çok sevecek ve gönül rahatlığıyla kullanabileceksiniz. Artık aradığınız filmi saatlerce aramanıza, bulamadığınız için üzülmenize gerek yok! Aradığınız filmi ‘Film istek’ köşesinden site yetkililerine bildirin ve bırakın artık filmlerinizi siz değil de onlar arasın. Siz başka filmlere yelken açarken bir de bakmışsınız ki aradığınız film artık karşınızda duruyor.  Sitedeki bu köşe sayesinde artık böyle bir durumun yaşanması gayet de mümkün.

Sitenin özellikleri bunlarla da bitmiyor. Site, size birbirinden güzel filmler sunmanın yanı sıra, yaşadığınız DNS sıkıntılarına da çözüm oluyor. Sitenin üst kısmındaki bölümde bulunan “DNS değiştirme” başlığı içerisindeki videolar yaşadığınız DNS sıkıntılarının ilacı niteliğini taşıyor. Bir yandan film izlerken diğer yandan da bu sorunu çözebilmeniz de size büyük bir vakit kazandırıyor. Sırf bu DNS çözüm videoları bile sitenin büyük emeklerle tasarlanıp yönetildiğinin ufacık bir kanıtı adeta. Sitede ilgi çekecek bölümler ve özellikler bununla da sınırlı değil. Sitenin solundaki “Günün Filmi” köşesi, film seçmede kararsızlık yaşayan izleyiciler için bir çıkış kapısı oluyor. Her gün yenilenen bu köşedeki filmler, site editörleri tarafından sizler için özel olarak seçiliyor. Bu, “Günün filmi” köşesi artık size banel geliyorsa da, sitenin sol üstünde “Rastgele film izle” butonu bu banelliği alıp götürecektir. Bu başlığa tıkladığınız anda karşınızda rastgele filmler bulacaksınız. Böylece ne izleyeceğini bilememe sıkıntısı da yaşamayacaksınız. Filmleri izlemek içinse hiçbir şekilde bir yükleme işlemi yapmak zorunda değilsiniz. hd film sitesi 2014 zarifliği de sitenin sadece küçük bir mücevheri.