Tom Cruise’un baş rolünü oynadığı bu film, aksiyon, gerilim, bilim kurgu tarzındadır ve 2013 yılı yapımıdır. Baş rol oyuncusu ve bilim kurgu sevenler için bile izlenebilecek olan bu film, çok beğenilmiş ve ses getirmişti. Eskiden dünya denilen gezegen terk edilmiştir ve keşif için Jack denilen deneyimli bir asker dünyaya gönderilir. Burada yok olmadan evvel insanların nasıl yaşadığını ve asıl önemlisi de hala yaşayan olup olmadığını kontrol etmekle görevlendirilen Jack, buranın bazı uzaylı yaratıklar tarafından istila edildiğini anlar ve işin kötüsü bu yaratıklar hala dünyada yaşamaktadır. Aslında film, dünyada yaşanan kıyametten sonra olanları anlatmaktadır. oblivion izle yazdığınız zaman bu güzel anlatımlı nefis filmi, tek parça olarak, hiç kesintiye uğramadan izleyebilirsiniz. Yaşanan bütün olumsuzlukları araştıran Jack, elbette ki çok değişik sürprizlerle de karşılaşacaktır. Özenle tasarlanarak hazırlanmış olan mekan ve yerler, filmdeki görselliği ön plana çıkarıyor. Her anını büyük bir zevk ile izleyeceğiniz bu filmde her bir detaya önem verilmiş. Filmdeki insanların kıyafetleri, kullandıkları araçlar, sanki gerçekmiş hissi uyandırıyor, yüksek bir bütçeye sahip olduğu her halinden belli olan bu filmi izlemek için obilvion izle yazmanız yeterli olacaktır. Bu filmde görsel efektler ve senaryonun, oyuncuları gölgede bıraktığını söylersek, abartmış olmayız. Filmi büyük bir merak ile izleyecek ve sonundaki sürpriz ile çok şaşıracaksınız.

Jeff Bridges’in baş rolünü oynadığı 2013 yılı yapımı Amerikan fantastik, komedi ve aksiyon filmidir. Filmin konusuna değinecek olursak, polis olan Nick Walker, hayatını yeni kaybetmiştir ve gittiği yerde de polislik yapacağını öğrenerek şok yaşamaktadır. Yeni dünyasında Rest in Peace adlı bir polis teşkilatına katılan Nick, Roy isminde ve yüzyıllar önce ölmüş olan bir polis ile birlikte çalışması gerektiğini öğrenmiştir. Bu ikilinin görevi ise, dünyada kötülük yapanları öteki tarafa yollamak ve dünyayı bütün pislik ve kötülüklerden kurtarmaktır. Ama Nick halihazırda eski dünyası ile arasındaki sorunları bile halledememiştir, katilini bulmak istemekte ve çok sevgili karısından temelli ayrı kalacağını kabullenmesi gerekmektedir. ölümsüz polisler izle yazdığınız zaman, beğendiğiniz film sitelerinde bu film hemen önünüze gelecek ve siz de izlemeye başlayacaksınız. Dünyaya geri gönderilen Nick ve çok sevimli hayalet arkadaşı, ölmeden evvelki halleri ile ortalıkta dolanamayacaklarına göre, onlara yeni bir görüntü kazandırılıyor ve yaşlı bir Çinli ile beraber dolaşan sarışın bir bomba  olarak algılanıyorlar ve olayların asıl akışı da bundan sonra başlıyor tabii. Eğer bütün yabancı filmlerin alt yazılım olması sizin canınızı sıkıyorsa ve alt yazı okurken, filmlerin konularını kaçırmaktan şikayet ediyorsanız film sitelerinin sizin için hazırladığı bir kolaylık olan Türkçe dublaj seçeneğinden yararlanabilirsiniz, bunu için de ölümsüz polisler izle yazmanız yeterli olacaktır.

2010 yılında İngiliz – Amerikan ortak yapımı olan bu film vizyona girdi ve oldukça başarılı bulundu. 1981 yılında ilk kez çekilen Titanların Savaşı filminin yeni versiyonu olan bu film, fantastik macera türündedir. Sinemalarda üç boyutlu yayınlanarak izlenmesi sağlanan filmin bu yüzden daha etkili olduğu düşünülmektedir. Konu aslında bilindiktir, mutlak güç için tanrılar ve insanlar arasında savaş vardır. Tanrılar insanları yaratmıştır ve onlardan bekledikleri sadece dua etmeleridir, insanlar ise, tanrılardan daha iyi hayat koşullarında yaşamak istemektedirler. titanların savaşı 2 izle yazdığınız film sitelerinde bu muhteşem görselliklere sahip filmi hemen izleyebileceksiniz. Tanrıların, kendi ettikleri dualara ihtiyaçları olduğunu, ondan beslendiklerini anlayan insan oğlu, bu yüzden kendini onlardan daha üstün görmektedir. Bu arada tanrılar da kendi aralarında savaş vermektedir ve ne yazık ki bu savaşlar, insanlığı tehdit etmektedir. Perseus, bir tanrı olarak doğduğu halde, denizde bir balıkçı tarafından bulunup, insan gibi yetiştirilmiştir. Hades yer altının kötü tanrısıdır ve Perseus’un ailesi ile sorunları vardır. Perseus Hades ile nasıl baş edeceğini bilememekte ve zorlanmaktadır. Hades tanrılar arasındaki savaştan istifade ederek 7 gün içinde prensesi kurban etmezlerse şehri yıkacağını ihtar eder. Titanların savaşı 2 izle yazarsanız, filmin devamını da öğrenebilir ve çok geniş kapsamlı bütçeye sahip film hakkında görüş bildirebilirsiniz.