En küçük bir tatilde bile çocuklar hemen internete yani internet üzerinden oynanan oyunlara yükleniyorlar. Bazı oyun kategorileri çok sevildiği gibi oyun karakterleri arasında da ciddi bir beğeni söz konusu. Özellikle çizgi film karakterlerine daha fazla ilgi var. Hatta oyunlardan bazıları var ki gerçekten çizgi film tadında ve oynanabilirliği ile de oyun zevkini veriyor. Bu oyunlardan Hazel bebek oyunları ise son zamanlarda meşhur olan yeni oyunlardan bir tanesi. Hazel bebek eğlenceli bir çocuk karakteri olarak sevenleri ile tv başında olduğu gibi bilgisayar başında da buluşuyor.

oyunlar1

Hazel bebek birçok oyun sitesinde yerini aldı çoktan beri. Özellikle hazel bebek ağlıyor, hazel bebek dedesi ile oynuyor, hazel bebek akvaryum, hazel bebek ana okulunda, hazel bebek yaramazlık, hazel bebek kedisiyle gibi birçok oyunu vitrinine alarak konuk eden oyunlar1 adresi ise bu konuda oldukça iddialı bir oyun sitesi. Çocukların ilk tercihleri arasında yer alan oyunlar1 alanında Hazel bebeğin çıkan bütün oyunlarını bulabilirsiniz. Çocuklar Hazel bebek oyunlarını oynayarak hem eğleniyorlar hemde bilmedikleri yeni bilgileri öğrenebiliyorlar, hatta Hazel bebeğin bazı oyunları oldukça öğretici.

Mesela Hazel bebek öğreniyor oyununda, okul ile ilgili boyama yapma, çanta hazırlama gibi etkinliklerle çocuklarımız hem eğlenirken hemde öğreniyorlar. Bunun gibi faydalı oyunları seçmekte fayda olduğunu düşünüyoruz. Hazel bebeğin karnı ağrıyor isimli oyunda ise hazel bebek yediği şekerlemeli abur cubur nedeniyle karnını bozuyor ve sürekli tuvalet ihtiyacı oluyor. Doktor evine gelerek abur cubur yemesinin zararlı olduğunu söylüyor. Hazel bebek oyunları böyle güzel eğitimleri de içinde barındırdığı için midir bilmiyoruz ama çocukların ilk favorisi oldu diyebiliriz. Bu konuda çocukların isteklerini dikkate alan oyunlar1 adresini de tebrik ederiz.

Hazel bebeğin oyunlarında oynama kolaylığı olduğunu da belirtelim. Çünkü genel olarak mouse ile oynanan oyunda , oyun içi yönergeler ile gayet kolay bir şekilde oyun oynanıyor. Diğer oyunlar gibi şimdi ne yapacağım demenize gerek kalmıyor. Yönergeler oyunu daha da eğlenceli hale getiriyor bizce. Çünkü oyunun kolay oynanması çocukların oyun ile mutlu olmalarını sağlıyor. Bu kadar güzel bir oyun kategorisini sizde çocuklarınız için seçebilir yada onlara tavsiye edebilirsiniz. Ancak okula gidiyorlarsa dersleri bittikten yada ödevlerini yerine getirdikten sonra oyun oynayabileceklerini söylemenizde fayda olabilir.