Bütün kız çocuklarının rüyasıdır barbie bebekler. Adeta güzelliğin simgesi haline gelmiştir. Her türlü kıyafeti giyebilir, bisiklete binebilir, makyaj yapabilir, saçlarını örebilir yada onunla beraber yemek yapabilirsiniz.

Kız çocuklarının vazgeçilmezi olan Barbie bebekler artık kızınızın en yakın dostu, sürekli onunla vakit geçiren bir sırdaşı olacaktır. Onunla yemek yiyecek, onunla bisiklete binecek, onunla gezecektir.

Barbie ile sorunlarını paylaşacaktır. Yeri gelince Barbie’yi konuşturacak rol yapacaktır. Kişisel gelişiminin yanında bir dost kazanmanın ne olduğunu anlayacak olan çocuğunuz için verilebilecek en güzel hediyelerden birisidir Barbie bebek.

Hatta bir kaç oyunu birleştirerek kendine yepyeni bir dünya yaratmış olur. Legolardan Barbie için bir ev, bir araba, bir vapur yaparak yaratıcılığını geliştirmenin yanında, Barbie’yi konuşturarak öğrendiklerini pekiştirmesine yardımcı olup, kendini ifade etmesini de öğrenmiş olacaktır.

Barbie bebek ile birlikte köpek gezdirirken hayvan sevgisini de tanıyacaktır. Belki de özel çay-kahve seti ile akşam size iş dönüşünde bir yorgunluk kahvesi hazırlar. Küçük kızınızın elinden bir kahve içmek herhalde tüm günün yorgunluğunu üzerinizden alacaktır.

Barbie ile çeşitli maceralara, çeşitli etkinliklere katılmakla beraber İngilizce bile öğretebilirsiniz. Barbie oyuncak bebeği olan bir kız çocuğu diğerlerine göre daha havalı gözükmez mi sizce de? (Advertorial Reklam / Tanıtım Haberi)