Hava ambulans Türkiye olarak hava ambulansı ve ambulans uçak olarak kullanılan hava araçlarının değiştirilerek ambulans uçak uygunluğuna getirilmesinden bahsedeceğiz.

Hava ambulans araçlarından ambulans uçak kiralama veya ambulans helikopter kiralama işlemlerinden birine ihtiyaç duyduğunuzda hasta yakınlarından öncelikli olarak epikriz raporu istememizin ana nedeni o rapora bağlı kalarak gerek hava ambulans aracının medikal kompozisyonu uygun düzenlemek ve gerekse de uzman doktor ile bir uçuş gerçekleştirerek hastanızı maksimum güvenlik ve konforu sağlayarak uçurabilmektir.

Ambulans helikopter kiralama işlemi ile hasta transferi gerçekleştiriliyorsa ambulans helikopterler için bilindiği gibi refakatçi alınamadığından maksimum alanın medikal ekipmana ayrılması gerekmektedir. Doktor ve paramedic ile gerçekleştirilecek bir uçuşta hastanın durumu önem kazanmaktadır. Bizler hava ambulans kiralama veya ambulans helikopter kiralama uygulamalarına özel donanım ve hastanın durumuna uygun gerektiğinde uzman doktor ile birlikte uçuşu gerçekleştirerek yakınlarınızı maksimum güvenle naklini sağlamaktayız.

Hava ambulans kiralama uygulamalarında epikriz raporu yukarıda saydığımız nedenlerle önem kazanmaktadır. Bu anlamda Ambulans Uçak hazırlanması uygulamanın başlangıcını bizler için epikriz raporunun elimize ulaşması oluşturmaktadır. Hastanızın bulunduğu hastanede hastanız ile ilgilenen doktordan temin edeceğiniz bu raporu tarafımıza ulaştırdıktan sonra hava ambulans kiralama işlemlerinin hangi biçimlerde yapılacağı hakkında biz de doktorumuzdan uygunluk raporu aldığımızda operasyonun teknik kısımlarına başlayabiliriz. Ambulans Uçak taleplerinizde hızlı ve profesyonel ekibe sahip olan hava ambulans Türkiye sizlere hasta nakil işlemlerinizde zamana karşı yarış bilinci ile hareket eder.

İster hava ambulans kiralama isterse ambulans helikopter kiralama uygulamalarından biriyle hasta transferinizi gerçekleştirelim. Her ikisi için de yukarıda belirtmiş olduğumuz işlem sırası geçerli olacaktır. 7/24 bize ulaşın size yardımcı olalım.

Hava Ambulansı Türkiye olarak hava ambulansı hizmetlerimiz arasında yer alan ambulans uçak kiralama, helikopter ambulans hizmeti ve pervaneli ambulans uçak hizmeti bulunmaktadır. Ayrıca Uçakla hasta taşıma hizmeti olan medikal eskort , uçak ambulans ile organ taşıma ve hava ambulansı ile cenaze taşıma hizmeti vermekteyiz.

www.havaambulansturkiye.com

HAVA AMBULANS UÇAK KİRALAMA 7/24 DİREKT TEL: 0 532 256 96 34