Osman Sınav yapımı bir dizi olup izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Bu dizi televizyon camiasından sezon bölümleri olarak devamlı sürecek gibi durmaktadır. Bir kitaptan esinlenilerek yapılan dizi konusu bakımından aşk ve dram konularını iç içe almıştır. Kitabı tamamen yansıttığını izlerken fark edebilirsiniz. Hatasız kul olmaz dizisi oyuncuları arasında yakından tanıdığımız isimler bulunuyor.

Başrol oyuncularında Ekin Türkmen, Ertan Saban,  Murat Han yer almakta ve karakterlerini çok iyi yansıtmaktadırlar. Türk dizi ekranlarına çok iyi filmler çıkartan Osman sınav bu dizide de büyük ilgi uyandıracak gibi gözükmektedir.  Hatasız kul olmaz son bölüm olarak çok iyi bir beğeni sağladığı da görünmektedir. Hem oyuncuları açısından hem de senaryosu bakımında bu ilginin beklentisi bulunuyordu.

Çok neşeli ve herkesin birbirine çok yakın olduğu bir köyde düğün olacaktır. Bu düğünde bütün köylüler toplaşır ve eğlence başlar. Eğlencenin başladığı sırada köye yabancı biri gelir aslında herkes tarafından tanınan lakin hatırlanmayan biridir. Bütün köylülerin sırlarını bilmesi ve bunların sonradan ortaya çıkması en büyük sorundur. Hatasız kul olmaz son bölüm izle adı altında baktıysanız.  

Ne kadar kaliteli olduğunu ve diğer bölümlere meraklı olmanızı sağlamıştır. Olaylar ip söküğü gibi gelecek ve korkulan yüzler ortaya çıkıp herkes birbiri ile yüzleşecektir. O yabancıya yapılan hatalar da gün yüzüne çıkmış olacaktır. İzlemeye doyamayacağınız ve her gün seri olarak çıkmasını isteyeceğiniz bir dizi olacak gibi duruyor. İlk bölümü ile büyük ilgi toplamış gibidir.