Hamilelik ve doğum sonrası dönemler kadınların hayatındaki en önemli dönemlerin içindedir. Bebek sahibi olmanın mutluluğu unutulmaz anılar bırakır. Ayrıca hamilelik ve lohusalık dönemlerinde hormonların değişmesi nedeniyle birçok duygu değişikliği de yaşanabilir. Bu nedenle lohusa kadınların yakınları tarafından desteklenmeleri, rahat ettirilmeleri gerekir.

Hamile döneminde özel olarak tasarlanmış pijama, gecelik, sabahlık, eşofman, T-shirt, elbise gibi hamile giyim ürünleri annenin kullanımına sunulmalıdır. Bol, pamuklu ve bambu gibi yumuşak ve sağlıklı malzemelerle üretilen bu tip kıyafetler rahatlık sağlayacaktır.

Hamile ve Lohusa Kıyafetlerinde Şıklık da Önemlidir

Lohusa kadınlar anne olmanın mutluluğunu yaşarken vücutlarındaki değişimlerden rahatsızlık da duyabilir. Doğumdan sonraki birkaç ay içinde vücutları eski formuna dönecek olsa da değişen hormonların da etkisiyle bir özgüven kaybı yaşanabilir. Bu nedenle www.lohusam.com firmasının şık tasarımlı hamile ve lohusa kıyafetleri tercih edilebilir.

Firmanın ürünlerinde tamamen insan sağlığına zararsız ürünler kullanılır. Bol ve rahat kesimlere sahip olan elbise, pijama, gecelik, hamile elbiseleri, lohusa takımları, eşofman gibi kıyafetlerin hepsi şıklığıyla dikkat çeker. Şık kıyafetler hamilelere ve yeni doğum yapmış annelere kendilerini daha iyi hissettirecek, hormon değişiminin olumsuz etkilerini azaltacaktır.

Lohusa İç Çamaşırları

Hamilelik döneminde değişen beden yapısı doğumdan sonraki aylarda yavaş yavaş eski haline dönecektir. Ancak bunun için acele edilmeden sağlıklı şekilde beslenerek emzirme sürecinin keyfinin çıkarılması gerekir.

Bu dönemlerde kullanılacak iç çamaşırları bambu ve pamuk gibi ürünlerden elde edilmiş organik kumaşlardan hazırlanmalıdır. Tenle temasında rahatsızlık vermemeli, alerjen içermemelidir. Karın kısmı hem korse gibi sararak toparlanmaya yardımcı olmalı hem de rahatsızlık vermemelidir. Lohusam firmasının web sitesinde görüntülenebilecek ürünler anne ve bebek sağlığı için ideal özelliktedir. Sezaryenle doğum yapan anneler için tasarlanmış olan yüksek belli külotlar iyileşme sürecine katkı sağlayacaktır.

Kolay bir emzirme için hazırlanan emzirme sütyenleri de firmanın en çok tercih edilen ürünlerinden biridir. Bir taraftan annenin göğüslerini toparlayacak forma sahip olan bu sütyenler bir taraftan da bebeğin anne ile tensel temasını sağlayarak sağlıklı bir emzirmeye imkan verir.