Tarihi antik Romalılara kadar uzanan, özel bir sistemle ısıtılan, sıcak suyu ile ön plana çıkan, yıkanmak için inşa edilmiş bu yapı; günümüzde hala oldukça ilgi görmektedir. Peki bu özel hamam ısıtma sistemi nedir? Aslında birçok ısıtma yöntemi mevcuttur ama bunlardan en sağlıklısı ve günümüzde en popüler olanı Isıtmax’in son derece teknolojik olan bu günlerde çokça da adını duyduğumuz elektrikli yerden sistemleridir. Isıtmax zemin altına döşediği kaliteli kablolar ile ısıtma faaliyetlerini estetik bir şekilde gerçekleştirip kullanıcısının hizmetine sunmaktadır.

Hamam ısıtma sistemlerinin maliyetleri nasıldır?

Hepimiz ister işletmemizde olsun ister evimizde olsun minimum fiyata maksimum yarar sağlamak isteriz. Isıtmax bu anlamda müşterilerin beklentisini oldukça iyi karşılamaktadır. Bu ısıtma sistemi için tek bir fiyat söylemek doğru olmayacaktır. Hamam ısıtma sisteminin maliyetlerini etkileyen bazı faktörler vardır.

Bunlar:

  • Uygulanan alanın ölçüleri
  • Alanda kullanılan malzeme miktarı
  • Isıtma sisteminin kullanım süresi

gibi etmenlerdir. Sonuç olarak bu sistem döşendikten sonra kişiler tarafından yüksek enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Her halükarda kullanıcılar daha karlı olmaktadır.

Hamam ısıtma sistemleri ile hangi bölgeler ısıtılır?

Hamam ritüellerinin birçoğunda göbek taşı adını verdiğimiz mimari olgular mevcuttur. Genelde hamamın tam ortasında yer alan, mermerden yapılan bu platform ortak alan olarak kullanılmaktadır. Göbek taşından tutun, oturma elemanından çıkın, sırt yaslama bölgesinden tutun, zeminden çıkın  aklınıza gelebilecek bir çok yerde Isıtmax teknolojisiyle hamam ısıtma sistemi kullanılarak sıcaklık sağlanmaktadır. Bu da hamamı oldukça konforlu bir hale getirmektedir.

Hamam ısıtma sistemleri Isıtmax tarafından evlere uygulanabilir mi?

Banyo, hayatımızda insanoğlunun beden temizliğini ruhani bir temizlenme ile eşleştirip, insanın suyun ruhsal ve maddesel temizleyici etkisini gördüğü ilk zamanlardan beri insanoğlunun yaşamında önemli bir yer tutmaktadır. Gel gelelim ki bunu Türk kültürünün bir parçası olan hamamla taçlandırmak isteyenler olursa Isıtmax, hamam ısıtma sistemini evlere de uygulamaktadır. Bazı evler kendi küçük hamamlarına sahiptirler. Hamam ısıtma sistemleri bu küçük hamamlara bile uygulanabilmektedir. Kullanıcı tercihlerine göre yapılan uygulamalar kişileri son derece memnun etmektedir.

Uygulayıcı Firmanın Web Sitesi: