Her geçen gün yeni bir halı yıkama şirketi açılıyor. Halı yıkama şirketleri artış gösterirken rekabet ortamı da artış gösteriyor. Bu artış da halılarını yıkatacak olan müşteriler için anlamlı hale geliyor. Ataşehir halı yıkama şirketi olarak halılarınızı derinlemesine temizlemekle kalmıyor, ilk aldığınız günkü gibi parlatıyoruz.

Ataşehir’de halı yıkama denildiğinde akla ilk olarak halı yıkama Ataşehir şirketi geliyor. Yılların vermiş olduğu deneyim ile halı yıkama konusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Siz de uygun fiyata halılarınızı yıkatmak istiyorsanız sitemizin iletişim bölümünden ya da sitemizde belirtilen telefon numaralarından bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şirketimize adresinizi bildirdikten sonra ekibimiz adresinize gelir, halılarınızı özenle paketler ve aracımıza yükler. Aracımıza yüklenen halılarınız halı yıkama fabrikamıza getirilir.

Halılarınız fabrikamıza indirilir ve uzmanlarımız tarafından türlerine göre sınıflandırılır. Halı yıkama işlemine başlamadan önce halılarınızda bulunan kaba pislikler ve tozlar toz alma makinemizde alınır. Bu işlemin ardından halılarınız ERA 111 halı yıkama şampuanı ile tam otomatik makinemizde derinlemesine yıkanır. Yıkama işleminden sonra durulama, sıkma ve kurutma işlemleri gerçekleştirilir. Bu işlemlerin sona ermesinden sonra halılarınız test edilir ve bir sorun bulunmaması halinde paketlenir. Paketlenen halılarınız ücretsiz olarak adresinize gönderilir.

Şirketimizde insan ve çevre sağlığına duyarlı bir biçimde çalışıyoruz. Bu nedenle Ataşehir halı yıkama fabrikasında hiçbir kimyasal madde kullanmıyoruz. Bu da bizi rakip halı yıkama şirketlerinden farklı kulan en belirgin özelliğimiz.