Her geçen gün büyüyen teknolojik gelişmeler birçok sektör gibi haber sektöründe de belirgin değişimleri beraberinde getirdi. Klasik basın yayın araçları artık daha teknolojik ve hızlı bir yapıya ulaştı.

Gazeteler ve televizyon haberciliğinin yerini internet haberciliğinin aldığı günümüzde, birçok haber sitesini takip ederek en doğru ve en sıcak haberleri öğrenmeye çalışıyoruz.

Haber sitelerinin gündemi oluşturan, en çarpıcı ve önemli haberleri manşetten verilerek kullanıcıların daha fazla ilgisini çekmesi sağlanmaktadır. Bu sayede en önemli ve dikkat çekici haberler kullanıcıya daha kolay sunulmaktadır. Bu özelliği ile de kullanıcılar artık birçok haberin sadece manşetlerini inceleyip gündemi takip eder oldular.

Ancak yüzlerce haber sitesi varken her haber sitesi ile gündemin nabzını tutmak hiç de kolay olmuyor.

Bu amaçla oluşturulan manşetim.com projesi en popüler internet haber sitelerinin öne çıkan çarpıcı bölümlerini, haber manşetlerini bir araya getiriyor.

Bu özelliği ile tek bir sayfa üzerinden onlarca haber sitesinin yüzlerce farklı haberini kolayca takip edebilir ve gündemin nabzını en güncel haliyle tutabilirsiniz.

Mansetim.com yapı itibariyle, ilk sayfasında 10 haber sitesinin en önemli tüm manşetlerini ve sağ sütun ile de 2. Sayfa haberlerini bir arada sunmakta.

Mansetim.com üzerinden haber sitelerinin geçmiş manşetlerine Tüm Manşetler sayfası üzerinden ulaşabileceğiniz gibi Rss özelliğiyle de son saniye haberleri takip edebilirsiniz.

Haber siteleri sayfası üzerinde yayında olan tüm haber sitelerine yer vermeye çalışan manşetim.com haber okuma alışkanlığınızı tümden değiştirecek. (Advertorial)