Kaliteli ve verdiği tarifler tutan yemek tarifleri sitesi oldukça azalmıştır. Özellikle de meze tarifleri bulmak neredeyse imkansız. Reklam gelirleri uğruna, sitelerde paylaşılan tariflerin yapılmadan göz kararı anlatılması birçok siteden insanların soğumasına sebep olmuştur. Yemek tarifleri konusunda tarifleri tutan site bulmak neredeyse samanlıkta iğne armaak gibi olmuştur. Sektörde lider olan Nefis Yemek Tarifleri dışında birkaç site sayabilirim size. Bunlardan birisi de www.yemektarifivar.com dur. Bizzat site yöneticileri tarafından yapılan ve test edilen tarifler birebir tutmaktadır.

Geçenlerde aileme küçük bir süpriz yapmak isterken internette haydari tarifi diye arattım ve karşıma çıkan sitelere hızlıca göz attım. Malzemelerde olmayan fakat tarifin yapılışında anlatılırken olan malzemeler var, yada tam tersi. Böyle bir süprizle karşılaşmamak için yaptığınız yemeği veya tatlıyı garantiye alın ki emeğiniz ve malzemeleriniz boşa gitmesin.

En çok yapılan aramalardan biri olan Kek tarifleri içinde birbirinden nefis kek ve pasta tarifleri bulunmaktadır yemektariflerivar.com da.

Uzun lafın kısası eğer tarif sitesi arıyorsanız bakmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Tanımadığınız ve yaptığınızda ne ile karşılaşacağınızı bilmediğiniz yemek tarifleri sitelerine güvenmeyin.