Ülkemizde hizmet veren çok sayıda araç kiralama firması bulunuyor. Ancak bu araç kiralama firmaları arasında bazı firmalar sundukları kaliteli hizmet ile birlikte diğer rakiplerinin her zaman bir adım önünde konumlanmış durumdadırlar. Günümüzde büyük veya küçük tüm işletmelerin satış, pazarlama ve lojistik gibi fonksiyonları için binek araçlara ihtiyaç duyarlar. İster bir ister yüzlerce aracı finanse etmenin profesyonel olarak yönetmenin sizler için çok önemli olduğunu bilerek kiralama7/24 olarak satın almak yerine tercih edebileceğiniz çok daha avantajlı bir yol olan kiralamayı öneriyoruz. Diğer araç kiralama konularıyla ilgili tüm yazılarımızı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Araç Kiralama

Günlük araç kiralama veya uzun dönem araç kiralama, çoğu zaman araç satın almaktan daha karlı olabiliyor. Bunun sebebi, kiralama işleminde aracın bakım, temizlik, arıza ya da hasarın masrafları, yedek araçla hemen değişim yapılması, vergi, periyodik bakımlar, sigorta gibi ücretlerin firma tarafından karşılanıyor olmasıdır. Ayrıca bu süreçlerle bireyin kendisinin ilgilenmek durumunda kalmaması da önemli bir avantaj sunar. Öte yandan düşük kilometreli ve dezenfeksiyon işlemleri sağlanmış araçlara erişim imkanı sunulmaktadır. Bu da sizlere yeni model ve donanımlı bir araç kullanmanın rahatlık ve ayrıcalığını sağlamaktadır. Kiralama 7/24 araç kiralama hizmetinin sizlere sunduğu kazanç ve ayrıcalıkların tümünü güvence altına almaktadır. Bireysel ve kurumsal olarak almış olduğunuz hizmetlerde, ayrıcalıklı bir yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz.

Rent a Car İhtiyacınıza Kiralama 7/24 Çözümü

Özellikle her gün araca ihtiyaç duymayan, tatil ve özel günlerde araç ihtiyacı bulunan bireysel kullanıcılar için araç kiralama hizmeti birçok yönden makul bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Bireysel kullanıcılar için vergi, bakım, sigorta ve hasar masrafları olmadan araç kullanmak bireysel kullanıcılara ekonomik açıdan karlılık sağlayacaktır. Yılın sadece belli dönemlerinde kullanacağınız bir araç için kasko, trafik sigortası, vergiler, bakım ve onarımları düşünmeden yeni bir aracı kullanmanın keyfini sürebilirsiniz. Aynı durum uzun dönem araç kiralama hizmeti alan şirket ve kurumlar için de geçerlidir. Müşteri memnuniyeti odaklı özel hizmet anlayışı ve çözüm odaklı yaklaşımı ile sektörde her zaman öne çıkan Kiralama 7/24, uzun dönem filo kiralama alanında da kurumsal firmalar için birçok avantaj sunmaktadır.

Kiralama 7/24 şubelerine her zaman bir telefon kadar yakınsınız.  Kiralama 7/24 hizmetinin sizlere sunduğu kazanç ve ayrıcalıklarının tümünü güvence altına almaktadır.