Birbirinden şık koleksiyonlar görücüye çıkınca, gümüş kolye almak isteyenlerin aklı da bir hayli karıştı. Hangi tasarımları seçmeli, hangi modellerden uzak durmalı sorusunun yanıtı her yıl değişiyor. 2019 gümüş kolye modasını sizler için mercek altına aldık. Bu sayede kendi takı koleksiyonunuzu hazırlarken nelere dikkat etmeniz gerektiğini de yazı bittiğinde öğrenmiş olacaksınız.


gümüş kolye

Öncelikle renkli parlak taşların içinde bulunduğumuz yıl yükselen bir trende dönüştüğünü belirtelim. Swarovski taşlı kolyeler artık gökkuşağının en güzel renklerini yansıtıyor. Bu trend, renkli giyim tarzına sahip olanların yüzünü güldürdü. Çünkü kıyafetleri ile takıları arasında bir renk uyumu yakalamakta da asla zorlanmayacaklar. Elbette daha sade tasarımlardan hoşlananlar da unutulmadı! Onlar için de sadelikten doğan şıklığı net bir şekilde yansıtan ucuz gümüş kolye tasarımları hazırlanarak beğeniye sunuldu.

Evrensel Figürler Popülerliği Kaptırmıyor!

Hangi modellerin daha fazla ilgi gördüğü sorusunun yanıtı da değişiyor. Ancak popüler figürler sıralamasında en üstte her daim kalp, sonsuzluk, melek kanadı, kar tanesi gibi evrensel figürlerin olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca nazar boncuklu kolyeler de yavaş yavaş gözden düşmeye başladı. Genellikle hediyelik olarak tercih edilen bu kolye tasarımları yeni sezon kolyelere yenik düşüyor da diyebiliriz.

Nazar boncukları kolyelerde tek başına bir figür olarak kullanılmıyor. Farklı bir figüre eşlik ediyor ve renk katmak amacıyla tasarımlara kazandırılıyor. Mineli kolye modelleri de yükselen trendlerden bir diğeri olarak karşımıza çıktı. 20’li yaşlarda olan kadınların daha fazla ilgi gösterdiği bu tasarımlar da kendi içerisinde geniş bir seçenek yelpazesi sunabiliyor. Ancak yine de önceliğiniz parlak taşlarla süslenmiş olan kolyeler olmalı!

Kişiye Özel Kolye Trendi

Üzerinde isim ya da harf bulunan kişiye özel kolye tasarımları da büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. 2019 yılında bir trende dönüşmüş olması dikkatlerden kaçmadı. Artık kombin şekilde kolye kullanım tarzında da kişiye özel isim yazılı gümüş kolyelere mutlaka yer veriliyor. Bu sayede daha etkileyici bir aksesuar kullanımı elde edilmiş oluyor. Son olarak sizlere hem uygun fiyat hem de bol miktarda seçeneği indigotaki.com adresinde bulabileceğiniz tüyosunu da aktaralım. Hatta model seçenekleri azalmadan hemen bir göz atın.