Spor tasarım detayları ille göze çarpan Volvo S90, orta ve üst segmente hitap eden sedam modellerden biridir. Volvo Cars bünyesinde tasarlanan bu model, 2016 yılında piyasaya tanıtıldı. Üretildiği yıldan beri popüler lüks sedan araçlar arasındaki yerini koruyan Volvo S90, makam aracı olarak da tercih edilmeye uygun tasarım detaylarına sahip. Konforlu bir iç kabine sahip model uzunluğu ile yeterli yolcu ve bagaj hacmi sunar. Kalitelisiyle adından sıkça bahsettiren Volvo markası, S90 modelinde yenilikçi ve sağlam teknolojik parçaları bir araya toplar. Dizel yakıtlı modelleriyle ön plana çıkan S90, ikinci el pazarının tercih edilen lüks segment araçlarından biri. Oturaklı ve agresif spor tasarımlı ön tasarım araca modern bir görünüm kazandırır. 2.0 motor hacmi ile yüksek performans gösteren araç şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde yakıt verimliliği sağlar.

Güçlü Motor ve Konfor Bir Arada

2000 cm³ motor hacmi ile gücüne sahip S90, sürüş performansı ile ön plana çıkar. Kısa sürede yüksek devire ulaşan motor 226-250 HP güce sahip araç, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde konfor sağlar. Otomatik ve düz şanzıman kutusunun kullanıldığı modeller arasından sürüş alışkanlığına göre seçim yapabilirsiniz. Sürücü ve yolcu konforuna önem veren S90 modelinin iç tasarımda geniş koltuk aralıklarına yer verilir. Sürücü ve yolcu kol dayama, koltuk ısıtma, ısıtmalı direksiyon ve özel iklimlendirme teknolojisi bulunan model uzun ve kısa yolculuklarda konforlu bir deneyim sunar. Otonom sürüş asistanı, hız sabitleme ve şerit takip sistemi gibi sürüş performansını kolaylaştıran özellikler S90’ın farklı yıllarda üretilen paketlerinde bulunur. Model ve paket özelliklerine cam tavan ve Sunroof gibi özellikler araçtan araca değişiklik gösterir.

İkinci El Volvo S90 İlanları

Lüks segment araçlardan biri olan Volvo S90, ikinci piyasasında araç satın almak isteyenlerin tercih ettiği otomobil modellerden biri. Uzun sedan kasa tasarımına sahip araç spor çizgilere sahip ızgara paneli ve far tasarımı ile modern bir görünüm sunar. Kapı çıtalıkları ve arka gövde tasarımında kullanılan klasik hatlar araca stil sahibi bir hava katar. Volvo, modern teknolojisi ile yolcu ve sürücü deneyimlerini iyileştirmek için çeşitli eklentileri ve donanım özelliklerini S90 modellerine ekler. İkinci el pazarındaki S90 fiyatları belirlenirken üretim yılı, kilometre ve donanım paketleri dikkate alınır. Farklı bütçelere hitap eden donanım paketleri araçların sahip olduğu eklenti ve özellikleri arasında çeşitlilik oluşturur. Gövde rengi, iç kaplama rengi, koltuk kumaş özellikleri ve jant tasarımı gibi değişebilen özellikler donanım paketlerine göre belirlenir.