Süper Lig'in en flaş transferi olan ve geride kalan 8 maçta 9 gol 2 asist yaparak adete takımı Cim bom’u sırtlayan Fransız santrfor Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 9. haftasında bu Pazar oynanacak ve tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında neredeyse tüm futbol camiası açıklamalarda bulundu. Bu süre zarfında suskun kalan Galatasaray’ın santraforu Gomis dün önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe derbisinin önemini biliyorum

Türkiye’ye ilk geldiğimde bana anlatılan Fenerbahçe derbisi diyen Gomis, heyecanla bu dev derbiyi beklediğini aktardı. Öte yandan kariyerinde onlarca farklı derbiye çıktığını ifade eden Gomis, Galatasary-Fenerbahçe maçlarını dışarıdan hep seyrettiğini aktardı. En az Türk futbolcular kadar heyecanlı olduğunu aktaran tecrübeli futbolcu Fenerbahçe’ye gol ya da goller atmak istediğini aktardı.

Şampiyonluk Hayalim var

G.Saray takımı UEFA ve Süper Kupa olmak üzere sayısız kupa kazanmış bir takım. Bende burada bunduğum süre içerisinde mutlaka bir kupa kaldırmak istiyorum açıklaması yapan Gomis, Galatasaray’ın ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyorum bu yüzden de sadece sarı-kırmızılıları seçebilirdim ifadelerinde bulundu.

Avrupa defterini erken kapattık

Avrupa defterini erken kapatan ve belki de Avrupa macerasını erken kapatmalarının sonucunda şampiyon olacaklarını aktaran Gomis, henüz yeni bir takımdık takım arkadaşlarımız birbirini tanımıyordu. Belki de bu yüzden Avrupa’ya erken veda ettik ama eminim ki lig de etkili bir futbol sergileyeceğiz ve şampiyon olacağız açıklamalarında bulundu.

Batefimbi Gomis, Mathieu Valbuena gibi Fransa futbolunun önemli değerlerini karşı karşıya getirecek derbiye yüksek oranlar açan hangileri sorusunun cevabını bulabilmek için derlediğimiz özel sayfaya göz atarak şirketinin kullanıcılarına özel sunduğu özel promosyonları öğrenebilirsiniz.