Öncelikle su ve ateş oyunu hayranlarına merhaba demek isterim. Sizler için yüklediğimiz 100’lerce dünyanın en beğenilen uygulamalarını bir çatı altında topladığımızı bilmenizi istiyorum. Bunun için sizlerin boş vakitlerinizi güzel değerlendirmeniz amacı ile açtığımız Diğer Oyunlar isimli kategorimizde aradığınız kriterlere sahip her telden zevkli ve eğlenceli oyunları bulabileceksiniz. Tamamen zekâ, beceri ve mantığınıza hâkim olabilmeniz için çok güzel bir uygulamayı sizlere aktardım.

Bu güzel çalışmamızda yer almak istiyorsanız hemen www.atesvesu9.com linkine tıklayınız. Ardından yüklenmesi biraz zaman alacağı için beklemenizi tavsiye ederim. Yüklenme tamamlandıktan sonra açılan pencerede ‘NEW GAME’ sekmesine tıklayıp bölümlerin olduğu sayfaya geçiş yapacağız. Orada daha önce hiçbir seviyeyi geçmediğimiz için 1.etaptan başlayacaksınız. Toplamda sizleri 15 bölüm beklemektedir. Bu güzel karakteri yönlendirmek için ‘Yön Tuşlarını’ rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dileyen (‘w’, ‘a’, ‘s’, ‘d’) imgelerini kullanarak hareketleri sağlayabilirler. Birçok fonksiyonla sahip olan Ninja’mızın bazı hareketleri yapabilmesi ilerlemesi ve itemler toplaması gerekiyor.

Esirleri kurtarmak maksadıyla girdiğiniz o bölgeden kimsenin haberi olmadığı gibi olmaması da gerekmektedir. Yani yakalanmadan arkadaşlarınızı kurtarıp geri dönüş yapacaksınız. Sitemiz bünyesinde bu isim altında sizlere 1.serisini de yüklemiş bulunmaktayız. Ufak bir araştırma yaparak derhal ona da ulaşmanız mümkündür. Aldığınız ekipman zıplama iksiri ise etkisini 3 saniye göstermektedir. Normalde zaten zıplıyorsunuz fakat o iksiri içtiğinizde daha yükseklere zıplayabileceksiniz. İksiri içmek için [‘Q’ ve ya ‘Z’] tuşunu kullanacaksınız. Yine başka bir donanım aldığınızda onu kullanmak için de ‘E’ tuşuna basacaksınız.

Bu ekipman sizi 3 saniye görünmez kılacak ve yanından dahi geçseniz sizi göremeyeceklerdir. Lakin dediğim gibi sadece 3 saniye geçerlidir daha sonra tekrar eski düzeninize dönüş yapacaksınız. Yine bir başka skillerinden bir tanesi de ışınlanmaktır. Yine sadece üç saniye hakkınız bulunduğu gibi birkaç bölgeye bir anda ışınlanabilirsiniz. Işınlanmayı etkinleştirmek için ‘SPACE’ tuşuna basmalısınız. Bastıktan sonra size farklı boyutlarda yer gösterecektir. Ne tarafa ışınlanacaksanız o tarafa doğru ok işaretine basacaksınız. Bomberman Oyna kategorisinde bulunan futbol oyunu ile birlikte spor oyunları oynamanın keyfini anlayabileceksiniz. 

Oyuna kısaca CONTUNIE butonunu seçtikten hemen sonra Karşınıza gelecek olan oyunun dil seçimini yaparak Yeni oyun seçeneğinden oyuna dâhil olun. Böylece oyuna başlayabileceksiniz. İlk olarak boş kaleye topu göndermekle görevlisiniz. Bunu başardıktan sonra yavaş yavaş oyundaki seviye artacaktır.  Bu işlemi öncelikle MAUSE butonu ile birlikte topun yönünü ve hız seviyesini seçerek gerçekleştirin. FUTBOL TOPU oyununda başarılı olmak için atışlarınızı iyi seçmelisiniz. Topu kaleye gönderdiğiniz an iki barajlı bir parkur önünüze çıkacaktır. Aynı şekilde topun yönü ve hızını ayarladıktan sonra nereye vuruş yapacağınızı seçin. Topu kaleye göndermelisiniz.

Birçok bölümden oluşan oyunda gitgide seviyede artış gözlenecektir. Her oyunda üç kez topu kaleye vuramama hakkına sahipsiniz. Bölümlerde ilerledikçe barajdaki kişi sayısı çoğalacak ve havanın rüzgâr oranı değişecektir. Bu topun gidiş yönünü ve hızını etkiler. Bu ayrıntıları hesaba katarak vuruş yaptığınız da başarılı olabileceksiniz. Kişisel becerinizi ve yeteneklerinizi oyunda gösterin. Ne kadar iyi bir futbol bilginiz olduğunu topun yönünü hesaplayarak ortaya çıkartabileceksiniz.

Su ve ateş oyunları tarafından hazırlanan oyunda bol şans... Tek Kişilik Oyunlar sitesi tarafından sunulan bu oyunlar heyecanı fazlasıyla birkaç kat daha artırıyor. Bu tarz oyunlar ile zaman geçirmenin size keyif vereceğini söylemeliyiz. İki küçük sevimli karakterimizin de bu oyunlar içindeki inanılmaz çıkışı ve birçok değişik parkurdan oluşan oyunları ile oyun sitesine tamamen kalite getirmiştir. Bu kalite ile birlikte oyun severlerin sayısında artışlar haklı olarak sağlanmaktadır. Birçok insanın bu tarz oyunları bulamayacağını sitedeki oyunların alt not bölümünden bahsetmesi sitenin geldiği noktayı açık bir şekilde göstermektedir.