Çoğu bayanın problemidir küçük göğüsler. Bu nedenle göğüs nasıl büyütülür? Göğüs nasıl şekillendirilir? Konularını sizler için araştırdım.

Kadını kadın yapan fiziki estetik görünüş sağlayan göğüsler daima kadınlar için en önemli faktörler arasındadır. Birçok göğüs dekolte bakımı arasından en etkili ve basit olanını sizler için bulduk!

Göğüs büyütmek için en etkili masaj, dik bir şekilde oturma pozisyonu alın. Avuçlarınızın arasına göğüslerinizi alın derin bir nefes alın göğüslerinizi aldığınız nefesle sıkın ve nefes verirken gevşeyin, yavaş yavaş göğüslerinizi sıkmayı bırakın. Bu işlemi onar kez beş set halinde tekrar edin. Göğüs büyütme masajlarında çok az melisa yağı kullanılabilir. Bu yağ sizlerin daha rahat hissetmenizi sağlamakla birlikte masajın akışını kolaylaştır.

Göğüslerinizi sıkılaştırmak ve sarkma problemini ortadan kaldırmak için ise; iki kolunuzu kendinize paralel olacak şekilde bileklerinizden sıkıca tutun ve ileri itercesine hareket ettirin. Bu hareket tüm göğüs kaslarınızı ve aynı zamanda koltuk altı kaslarınızı çalıştırıyor. Bu hareketi doğru yaptığınızdan emin olmak için hareketi göğsünüzde hissedip hissetmediğinizi kontrol edin. Eğer göğsünüzde hareketlilik hissediyorsanız bu doğru hareket demektir. Böylece hızlı bir şekilde göğüs toparlama ve sıkılaştırma meydana geliyor.

Ayrıca soğuk su ile her gün masaj yapmak göğüslerinizi dik ve diri bir görünüme kavuşturur.

Günün her saati yapabileceğiniz bu masaj ve spor hareketleri ile göğüsleriniz hem daha büyük görünsün hem de daha diri ve toplu…

Önemli hatırlatma: göğüs büyütme masajı nı ve sporlarını alışkanlık haline getirmelisiniz, ara ara yaptığınız hareketler ile bir çözüme ulaşmayabilir, hatta kötü bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ayrıca yatarken iç çamaşırı kullanmamakta göğüs büyütmede etkilidir. Ayrıca yatarken iç çamaşırı kullanmak oldukça zararlıdır.