Ara transfer döneminde kadrosuna bir sol bek oyuncusu daha katmak isteyen Galatasaray alternatif oyuncu arıyor. Sarı-kırmızılı ekibin transfer listesinde ki ilk isim Juventus forması giyen Asamoah. Galatasaray’ın Asamoah için yaptığı teklifi pazartesi günü güncellemesi bekleniyor. Yine olumsuz sonuçlanması halinde Brezilya takımı Sao Paulo'nun genç oyuncusu Tavares'e imza attıracak. Tavares ile prensipte anlaşıldığı gelen bilgiler arasında.

Galatasaray devre arası transferlerinde kadrosunu sağlamlaştırma çabasında. Sarı-kırmızılı ekibin öncelikle sol bek takviyesi yapmayı planladığı öğrenildi. Sao Paolo’nın 21 yaşındaki genç oyuncusu ile büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi. Fakat sol bek için ilk isim Asamoah. İtalyan Devi Juventus ile yapılacak son görüşmenin ardından olumsuz sonuç alınırsa Tavares transferine odaklanılacak. Sarı-kırmızılı ekip iki oyuncudan birisini bu sezon kadrosuna katmak istiyor.

Başarılı Teknik adam Fatih Terim’in tekrar Galatasaray’ın başına gelmesinin ardından hocanın yardımcısı olarak göreve başlayacak olan Taffarel’in ve kamptaki Maicon'un gerçekleştirilecek olan transferde önemli rol oynadığı edinilen bilgiler arasında. Galatasaray’ın scout ekibinin bir süredir genç oyuncuyu izlediği ve Taveres hakkında olumlu rapor verdiği belirtilmiştir. Bu transferin kısa sürede sonuçlanacağı bildirilmiştir.

İkinci yarıya yetişecek

Galatasaray yönetimi sonuna yaklaşılan transfer döneminde oyuncuyu kadrolarına katmak istiyor. Takımın takviyeye ihtiyacı olduğu konusunda hem teknik ekip hem de yönetim aynı fikirde. Transferin biran önce gerçekleştirilip yeni oyuncunun takıma çabuk adapta olması bekleniyor

Tavares bu sezon Sao Paolo formasıyla 34 defa maça çıktı. Bu maçlarda toplam 2517 dakika forma giyen 21 yaşındaki oyuncu 3 asist yaptı ve 4’te sarı kart gördü.

Fakat oyuncunun kulübü Sao Paulo Brezilyalı oyuncu için 3,5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Bu fiyat Galatasaray’ı oldukça zorlayan bir rakam. Sarı-kırmızılı ekip transfer görüşmelerini başlattı fakat Brezilya ekip bonservis bedelinde indirim yapmayı düşünmüyor gibi. Futbol dünyasındaki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları gibi üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Galatasaray yönetiminin Tavares transferi için belirlediği rakam 1,5 milyon Euro. Anlaşma sağlanabilmesi için Brezilya ekibinin bonserviste indirim yapması gerekiyor.