Fox TV yayın hayatına girdiği 2007 yılından bu yana, her alanda yaptığı başarılı çalışmaları sayesinde izleyicinin takdirini kazanmıştır. Spor programlarından eğlenceli yarışmalara, tartışma programlarından en kaliteli ve en bol ödüllü filmlere kadar her zevke hitap edebilecek bir yayıncılık ilkesini benimsemiştir.

Günümüzde android uyumlu cep telefonları ve tabletler, izleyicilere her koşulda TV izleme olanağı sunmaktadır. Örneğin bir bayan işten çıktığı saatlerde toplu taşıma aracında tabletinde Fox TV canlı izle komutu vererek o sıradaki Fox TV’de yayınlana Esra Erol’un “Evlen Benimle” adlı programını izleyebilir ve bu sayede yolculuğu daha keyifli hale gelebilir.  Ya da şehirlerarası yolculuk yapan bir genç uzun zamandır izlemeyi istediği ve fırsat bulamadığı macera filmini cep telefonundan izleyebilir.  İnternete bağlanarak arama motoruna Fox TV HD izle komutu verip Fox TV yayınına ulaşabilir. Böylece hem keyifli bir yolculuk yaşar hem de bu boş zamanında istediği macera filmini de izleyerek zaman geçirmiş olur.

Günümüz insanı oldukça hareketli bir yaşam sürmektedir ve bu süreçte keyif yaparak TV izleme lüksünden mahrum kalmaktadır. En basitinden bir ev hanımı bile tüm gününü mutfakta geçirdiğinde, en sevdiği dizileri bile kaçırma durumu ile karşı karşıya kalabilir. Bu noktada ev hanımının bilgisayarı mutfağa götürerek arama motoruna Fox TV izle komutu vermesi ile mutfak hayatı bile deha cazip bir hal alır.