Foça Otel 1887’ile Aile Huzurunu Hissetmek

Foça Otel 1887 bir aile işletmesi olduğu için ailenizde bulduğunuz rahatlığı, huzuru burada da bulacaksınız. focaotel1887.com un genel politikası zaten sizi evinizde gibi hissettirmek, otele geldiğinizde Foça’da bir eviniz olduğu hissetmektir. Foça Otel 1887 adını da tarihin izlerinden almaktadır. Rumlar yaptıkları taş evlerin eskiden üzerine yazı yazma gibi bir gelenekleri vardı. Eskiden taş bina olan otelin kapısı da hala orijinal özelliğini korumaktadır. Ev 1887 yılında yapıldığı için kapı da 1887 yazısı göze çarpmaktadır.

Foça Otel 1887’de keyifli bir tatil geçirin

Foça Otel 1887, 2017 yılında açılmasına rağmen Foça’da hizmet sektöründe büyük bir hakimiyet elde etmiştir. Aile işletmesi olduğu için burada alacağınız hizmetlerle kendinizi evinizde gibi hissettirmeyi amaçlayan otel, misafirlerine ailesi yanında hissettirmeyi aynı zamanda keyif, stressiz ve unutulmaz anılarla ayrılabileceğiniz bir tatili vaat ediyor. Bu otel şu anda İzmir’in gözdesi konumundadır. Foça’nın tam merkezinde olması sizin için büyük bir avantajdır. Restoranlara ve kafeterya tarzı yerlere sadece birkaç dakika ayırarak kolayca istediğiniz yere gidebilirsiniz. Denize sadece 30 metrelik bir uzaklıkta olduğu için kolay bir şekilde denize gidebilirsiniz. Otelin bulunduğu konum Eski Foça tarafında olduğu için bisiklet kullanımı fazladır. Foça Otel 1887 tarafından ücretsiz bisikletler sağlanır. Bu bisikletlerle,  Eski Foça’nın güzel sokaklarında rahatça gezebilir, deniz kenarında güzel vakit geçirebilirsiniz.

Foça Otel 1887 Oda Özellikleri

Foça Otel 1887’de toplamda 19 (On Dokuz) oda vardır. Bu odalar birbirinden farklı değerlere sahiptir. Oda tasarımları misafirler göz önüne alınarak oluşturulmuştur. Daha önce misafir olmuş kişilerin, beklenti ve istekleri dikkate alınmış, rahatlık ön plana çıkarılarak misafirlerin daha çok keyifli vakit geçirmesi amaçlanmıştır. Bunun amacı, misafirlerin kendini rahat hissedip evlerinde gibi olduğunu hissettirmektir. Ayrıca otelin içinde merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Otelin, merkezi ısıtma sistemi yapmasındaki en büyük amaç doğanın korunmasına katkı sağlamaktır. Tüm odalarında klima soğutma sistemi de bulunmaktadır. Ayrıca Minibar, TV, Duş, Banyo, Saç Kurutma Makinası, WC ‘de bulunur, Foça Otel 1887 oda yapısında konaklama sürecinizi kolaylaştırmaya ve keyifli bir tatil yaşamanızı sağlamayı amaçlamıştır.