Fifa 2020, ilk olarak 1998 yılında piyasaya çıkmış Fifa serisinin son oyunudur. Bir futbol oyunu olan Fifa 20 PC son dönemde e-sports organizasyonlarının da artması ile oldukça popüler hale gelmiştir. PC, XBOX ve PlayStation platformları için çıkan oyunu pek çok şekilde satın alabilirsiniz.

Fifa 20 satın al işlemleri online oyun satılan platformlardan ve kutulu olarak mağazalardan alınabilir. Fifa 20 fiyatları ise 200 TL ile 450 TL arasında değişmektedir.

Fifa 20 Özellikleri Nelerdir?

Fifa 20 online oynanması ve çeşitli modları ile en çok oynanan futbol oyunlarından birisidir. FUT adı verilen online sistemi sayesinde oyuncular transfer edip kendi kadronuzla online maç yapmanız mümkün. Bunun yanı sıra çevrimiçi olmadan aynı cihaz üzerinde de farklı kollarla oynama desteği sunan Fifa 20 oyuncular tarafından sıkça turnuvası yapılan bir oyundur. Ayrıca oyunda sokak futbolu, gizemli top, uzaktan şut gibi çeşitli modlar da bulunmaktadır.

Fifa 2020 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Fifa 2020 pek çok cihazda oynanma imkanı sunmaktadır. Oyunu konsol üstünden oynamak için PlayStation 4 veya XBOX One cihazlarına sahip olmanız gerekmektedir. Oyunu bilgisayar üzerinde oynamak içinse en az 8 GB Ram kapasitesi olan bir bilgisayarınız olması gereklidir.

Bunun yanı sıra GTX-1080 veya daha iyi bir ekran kartı ve en az yedinci nesil i5 bir işlemciye sahip olmanız gerekli. Oyunu donanımsal olarak klavye ile oynayabileceğiniz gibi bir oyun kolu ile de oynayabilirsiniz.

Fifa 20 Modları Nelerdir?

Oyunun en çok tercih edilen modu kuşkusuz online modudur. Online mod haricinde Fifa 20 ile Fifa serisine yeni gelen Volta modu da sıklıkla tercih edilen modlar arasındadır. Volta modu daha çok beceri ağırlıklıdır ve sokakta oynandığı için sokak futbolu modu olarak da bilinir. Bu modların yanı sıra oyunda gizemli top modu da bulunmaktadır.

Bu modda oyun topa rastgele özellikler vererek oyunu daha zevkli hale getirmektedir. Ayrıca oyunda bulunan uzaktan şut modu ile ceza sahası dışından atılan gollerin 2 sayı sayıldığı bir mod da mevcuttur. Ayrıca bireysel oyun için oyunda bir de hikaye modu bulunmaktadır.